وی فور یو
2 سال پیش / خواندن دقیقه

درباره خواص میوه ها بیشتر بدانید

درباره خواص میوه ها بیشتر بدانید

امروز میخواهیم به شما وبسایت هفت گنج رو معرفی کنیم، با مطالعه سایت هفت گنج شما میتوانید از خواص و مزایای انواع مواد غذایی ،میوه ها و ویتامین ها اطلاعات جامعی را بدست بیاورید .

درباره خواص میوه ها بیشتر بدانید

امروز میخواهیم به شما وبسایت هفت گنج رو معرفی کنیم، با مطالعه سایت هفت گنج شما میتوانید از خواص و مزایای انواع مواد غذایی ،میوه ها و ویتامین ها اطلاعات جامعی را بدست بیاورید . در این وبسایت مطالب بسیار خوبی در انوع زمینه های سلامتی ، روانشناسی، ازدواج و آشپزی میتوانید پیدا کنید . آدرس سایت هفت گنج http://7ganj.ir میباشد که از طریق آن میتوانید وارد سایت بشید . در ادامه چند نمونه از خواص مواد غذایی را که در این سایت معرفی شده اند را با هم مرور میکنیم ،لطفا با ما همراه باشید .

فواید سرکه سیب برای پوست و مو

 سرکه سیب ، یک منبع طبیعی از ویتامین های B ، ویتامین C و مواد معدنی و غذای پوست است . انواع زیادی از حمام وجود دارد که می تواند برای سم زدایی و تمدد اعصاب استفاده شود، اما هیچ یک از آنها به تنهایی به اندازه حمام سرکه برای پوست مفید نیستند .
 

چرا باید سرکه سیب مصرف کنید

 به عنوان یک درمان سنتی، از سرکه سیب برای درمان همه چیز از آنفلوآنزا تا زگیل استفاده می شود بسیاری از مزایای آن هنوز اثبات نشده است اما برخی از کارشناسان فکر می کنند که با اضافه کردن کمی از این مایع ترش در زندگی ممکن است برخی از فواید سلامتی را داشته باشد .
 نتایج تعدادی از تحقیقات نشان می دهند که سرکه از جمله سرکه سیب به کاهش قند خون کمک می نماید . سرکه سیب می تواند برای افراد دیابتی فوایدی داشته باشد .
همچنین بعضی از انواع سرکه نشان داده اند که می توانند به افراد در القای حس سیری کمک نمایند . این خاصیت به می تواند به افراد در کاهش وزن کمک نماید .

همه چیز درباره زغال اخته

درختچه ی زغال اخته حدود 300 سال عمر می کند و در حدود 25 سالگی تا 8 متر می رسد . این درخت به طور کلی ارتفاعی حدود 8 - 4 متر دارد . چوب آن بسیار محکم است و در صنعت نیز کاربرد دارد . درباره خواص زغال اخته بیشتر بدانید :
 - زغال اخته حاوی مقادیر زیادی آهن، کلسیم، اسید فولیک، ویتامین های C ، B 2، B 1، E و فلاوونوئیدهاست . آنتوسیانین موجود در زغال اخته رنگدانه ای از گروه فلاونوئیدها است که عامل رنگ قرمز در گوجه فرنگی و دیگر میوه ها است .
- میوه های خانواده گیلاس (CHERRY) و زغال اخته (CHERRY CORNELIAN) حاوی مقادیر بالای آنتوسیانین هستند .
 - زغال اخته دارای تانن و اسیدهای آلی، آنتوسیانین ها ( گروهی از فلاونوئیدها ) به ویژه از خانواده ی فلاون و ایزوفلاون، کاروتنوئیدها، آنتی اکسیدان ملاتونین ( که به صورت قرص آنتی اکسیدان حاصل از فرآورده های طبیعی به بازار عرضه می شود ) می باشد .

فواید انجیر

با خواص انجیر میوه بهشتی بیشتر آشنا شوید :
  • انجیر از نظر طب قدیم ایران ، گرم و تر است .
  • انجیر، قند زیادی دارد . 50 درصد انجیر خشک را قند تشکیل می دهد . همچنین منبع خوبی از پتاسیم ، منیزیم ، کلسیم ، فسفر و ویتامین های C , B , A است .
  • انجیر منبع غنی فیبر غذایی و نیز منبع خوبی از منیزیم ، کلسیم ، فسفر و ویتامین های C , B , A است .
  • لیگنین یک نوع فیبرغذایی غیرمحلول است که به مقدار زیاد در انجیر وجود دارد و نقش عمده ای در جلوگیری و رفع یبوست دارد .
  • از انجیر می توان در رژیم های غذایی خاص مثل رژیم کم چربی ، کم سدیم ، پرفیبر ، کاهش وزن ، دیابتی و حتی رژیم غذایی مدیترانه ای استفاده کرد .
منبع وبسایت :http://7ganj.ir

هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع