وی فور یو
10 ماه پیش / خواندن دقیقه

دستور پخت پاستای سبزیجات رژیمی

دستور پخت پاستای سبزیجات رژیمی

پاستا غذایی محبوب هم برای افرادی است که رژیم غذایی دارند و هم افرادی که رژیم غذاییِ خاصی را دنبال نمی‌کنند. مزیت مهم پاستا، تنوع دستور پخت است که باعث شده تمام افراد بتوانند از این ماده‌ی غذاییِ همه‌کاره برای تهیه‌ی وعده‌های غذایی خود استفاده کنند.

طرز تهیه پاستای رژیمی سبزیجات

پاستا غذایی محبوب هم برای افرادی است که رژیم غذایی دارند و هم افرادی که رژیم غذاییِ خاصی را دنبال نمی‌کنند. مزیت مهم پاستا، تنوع دستور پخت است که باعث شده تمام افراد بتوانند از این ماده‌ی غذاییِ همه‌کاره برای تهیه‌ی وعده‌های غذایی خود استفاده کنند.

پاستای رژیمی سبزیجات

برای درست کردن پاستای سبزیجات، به زمان نسبتا کوتاهی نیاز دارید و می‌توانید این غذا را به‌گونه‌ای آماده و مزه‌دار کنید که کسی متوجه رژیمی و گیاهی بودن آن نشود. دستور پخت ما در این مقاله‌، یک پاستای سالم و رژیمی است که با کلم بروکلی، ذرت، کدو سبز، فلفل دلمه‌ای، پیاز خردشده، سیر، گوجه فرنگی، سبزیجات معطر، پارمزان و ادویه‌های معطر درست می‌شود. پخت این پاستا نزدیک به بیست دقیقه طول می‌کشد و نتیجه‌ی نهایی آن واقعا شگفت‌انگیز است.

با توجه به منعطف‌پذیر بودن دستور پخت‌های پاستا، شما می‌توانید برای تهیه این پاستا از سبزیجات دلخواه خود استفاده کنید و حتی می‌توانید تنها سبزیجاتی را برای این غذا انتخاب کنید که در خانه دارید تا نیازی به خرید پیدا نکنید. شما همچنین می‌توانید نوع پاستا را با توجه به دلخواه و سلیقه خود انتخاب کنید. این دستور غذا هم با پنه خوب می‌شود و هم می‌توانید از اسپاگتی و فتوچینی استفاده کنید.

مانند تمام مدل‌های پاستا از جمله پاستای آلفردو، در این دستور پخت نیز از پنیر استفاده شده است. نمی‌توان منکر مزه‌ی خوب پنیر و تاثیر مثبت آن در خوشمزه شدن پاستا شد، اما با توجه به اینکه این مدل پاستا قرار است رژیمی باشد و باید به دنبال گزینه‌ای سالم‌تر نسبت به پنیر موزارلا باشید، بنابراین می‌توانید به جای پنیر موزارلا از مقداری پارمزان استفاده کنید. بدون در نظر گرفتن پنیر، این نوع پاستای سبزیجات فقط 378 کالری در هر وعده دارد که می‌توانید با توجه به سیرکننده بودن پاستا، مقدار وعده خود را کمتر انتخاب کنید.

پاستای سبزیجات را می‌توانید هم به‌عنوان ناهار و هم به‌عنوان شام بخورید و می‌توان گفت که یک غذای 20 دقیقه‌ای سریع و سالم است.

مواد مورد نیاز برای تهیه پاستای سبزیجات رژیمی

اگر به دنبال طرز تهیه پاستای ساده در منزل هستید، می‌توانید مواد زیر را تهیه و این غذای سالم و خوشمزه را آماده کنید:

  • 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • 2 حبه سیر، خردشده
  • 1 پیاز، ریز خردشده
  • 2 عدد کدو سبز، از طول نصف‌شده و به قطعات 1 سانتی متری بریده‌شده 
  • فلفل دلمه‌ای قرمز 1 عدد نصف‌شده و ورقه‌شده
  • 1 فنجان ذرت (تازه، یخ‌زده یا کنسروشده)
  • 1 عدد کلم بروکلی، خردشده
  • 250 گرم پاستا پنه یا هر مدل پاستای دیگر
  • 800 گرم گوجه فرنگی خردشده
  • 1.5 فنجان یا 375 میلی‌لیتر آب سبزیجات یا مرغ
  • 2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
  • 1 قاشق غذاخوری مخلوط سبزیجات ایتالیایی مانند ریحان (یا سایر گیاهان خشک)
  • 1 قاشق چای‌خوری پودر سیر
  • 2 قاشق چای‌خوری فلفل قرمز (فلفل چیلی، تندی را می‌توانید با توجه به سلیقه خود کم و زیاد کنید)
  • 1.5 قاشق چای‌خوری نمک
  • 0.5 قاشق چای‌خوری فلفل سیاه
  • 1.5 فنجان پنیر رنده‌شده انتخابی 
  • جعفری ریز خردشده (اختیاری)
  • پارمزان (در صورت عدم استفاده از پنیر)

طرز تهیه پاستای سبزیجات رژیمی

زمان آن رسیده که دست به‌کار شوید و پاستای سبزیجات را درست کنید. تمام مراحل درست کردن پاستای سبزیجات همین مواردی است که در زیر شرح می‌دهیم و اگر این مراحل را طی کنید، در عرض نیم ساعت غذایی سالم و رژیمی آماده خواهید کرد:

  1. ابتدا یک ماهیتابه یا یک قابلمه بزرگ را همراه با روغن روی حرارت متوسط گاز قرار دهید. سپس، سیر و پیاز را به تابه اضافه کنید و آنها را به مدت 3 تا 4 دقیقه به آرامی تفت دهید تا پیاز شفاف و نرم شود.
  2. کمی حرارت را بیشتر کنید و بعد، کدو سبز و فلفل دلمه‌ای را به تابه اضافه کنید. اجازه دهید تا بین 1 تا 2 دقیقه تفت بخورند.
  3. بقیه مواد به جز پاستا و کلم بروکلی را به تابه اضافه کنید. مواد را با هم خوب ترکیب کنید تا رب گوجه فرنگی به خوبی در مواد حل شود.
  4. وقتی مواد آب انداختند و شروع به قل‌قل کردند، حرارت را کم کنید. 
  5. در این مرحله باید پاستا را اضافه کنید و هم بزنید. بروکلی را روی آن بریزید و هم بزنید.
  6. درب تابه را بگذارید و بگذارید تا تمام مواد پاستا به مدت 5 دقیقه بپزید.
  7. درب تابه را بردارید. باز هم اجازه دهید تا مواد بین 3 تا 4 دقیقه دیگر بپزند و مرتب هم بزنید تا پاستا تقریباً پخته شود و بیشتر مایع مواد، جذب پاستا شود.
  8. نیمی از پنیر را (در صورت استفاده) روی مواد بریزید و هم بزنید. نمک و فلفل را بچشید و در صورت نیاز کمی دیگر به آن اضافه کنید.
  9. باقی مانده پنیر را روی پاستا قرار دهید و درب تابه را بگذارید. 1 دقیقه زمان دهید تا پنیر آب شود.
  10. پاستای رژیم سبزیجات آماده است و می‌توانید آن را با جعفری تزئین و بلافاصله سرو کنید. 

فقط توجه داشته باشید که باقیمانده پاستا را در قابلمه یا تابه رها نکنید، زیرا حرارت تابه باعث پخت شدن بیش از حد پاستا می‌شود و به همین خاطر باید تمام پاستا را در ظرفی سرو کنید.


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع