مواد لازم برای کیک زرد با گاناش شکلات
- آرد کامل :3 پیمانه
- بیکینگ پودر :2.5 قاشق چایخوری
- نمک درشت:یک قاشق چایخوری
- شکر:دو پیمانه شکر
- کره آب شده :یک پیمانه
- تخم مرغ :4 عدد+ دو عدد زرده تخم مرغ
- وانیل :یک قاشق چایخوری
- شیر بدون چربی :یک پیمانه
- گاناش شکلات تلخ:به اندازه لازم
- نمک دریایی :مقداری کمی
مواد لازم برای گاناش شکلات تلخ
- شکلات تلخ خرد شده :450 گرم
- خامه هم زده :دو پیمانه
- نمک درشت :1/4 قاشق چایخوری
طرز تهیه کیک زرد با گاناش شکلات
ابتدا کره و شکر را در کاسه ای بریزید و با هم زن برقی خوب هم بزنید تا پف کند.
سپس تخم مرغ ها و زرده ها را یک به یک افزوده و هر کدام را چند ثانیه هم بزنید تا بخوبی مخلوط شوند.
در ادامه وانیل را افزوده و هم بزنید، سپس آرد ، بکینگ پودر و نمک را بیافزایید و مواد را هم بزنید تا یکدست شود.
در مرحله بعد شیر را به تدریج افزوده و مواد را هم بزنید تا خمیری یکدست و صاف درست شود.
قالب را چرب نموده و کمی آرد بپاشید، قالب را برگردانید تا آرد اضافی بیرون بریزید.
خمیر کیک را داخل قالب بریزید و برای نیم ساعت تا 35 دقیقه در فری که با دمای 350 درجه فارنهایت گرم شده بپزید.
در این فاصله گاناش شکلات تلخ را به روش زیر درست کنید:
خامه را در قابلمه ای بریزید و بجوشانید، سپس آن را روی شکلات تلخ بریزید و برای دو دقیقه خوب هم بزنید تا با هم ترکیب شوند.
مخلوط شکلات و خامه را برای یک ربع تا 20 دقیقه روی کاسه حاوی یخ قرار داده و هم بزنید تا خنک شود، سپس با هم زن برقی بزنید تا مخلوط شوند.
بعد از اینکه کیک پخت آن را از فر بیرون آورده و اجازه دهید خنک شود، سپس گاناش شکلات تلخ را روی آن بریزید و نمک دریایی درشت را روی آن بپاشید.
نکات تکمیلی در مورد کیک زرد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
کیک زرد را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .