مواد لازم برای کیک گردویی توپی
- آرد کیک :یک فنجان
- گردوی خرد شده :یک و نیم فنجان
- شکر :2 تا 3 قاشق غذاخوری
- عصاره وانیل :نصف قاشق چای خوری
- کره :115 گرم
- نمک :مقدار خیلی کم
- پودر قند :یک فنجان
- بکینگ پودر :کمتر از نصف قاشق چای خوری
طرز تهیه کیک گردویی توپی در عرض 30 دقیقه
- فر را در حرارت 150 درجه گرم و یک ظرف مخصوص فر بزرگ را آماده کنید.
- آرد، گردو، نمک،بکینگ پودر و شکر را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید.
- عصاره وانیل و کره را اضافه و همه را با دست مخلوط کنید.
- از خمیر توپ های کوچک درست کنید (به اندازه یک گردو) و آنها را با فاصله دو سانتی متری از هم روی ظرف فر بچینید.
- کیک ها را برای 35 دقیقه داخل فر قرار دهید.
- بعد از این زمان در حالی که هنوز گرم است (باید حرارت آن طوری باشد که بتوان به آن دست زد)، داخل پودر قند بغلتانید.
- بعد آن ها را روی توری فلزی بگذارید تاکامل خنک شود.
نکات تکمیلی در مورد کیک گردویی توپی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 35دقیقه میباشد .
کیک گردویی توپی را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .