راه های پیشگیری از مسموم شدن غذای کودک
متخصصان اطفال همواره به والدین توصیه می کنند که قبل از غذا دادن به کودک حتما دست های خود را با آب و صابون بشویند.
والدین یا پرستارانی که مسئولیت نگهداری از کودکان و خردسالان را برعهده دارند لازم است برای جلوگیری از مسموم شدن مواد خوراکی علاوه بر رعایت بهداشت فردی حتما به توصیه های زیر عمل کنند:
- پیش از آماده کردن غذا یا خوراندن آن به کودک، دست های خود را به دقت بشویید.
- تنها مقدار مناسبی از غذا را داخل ظرف مخصوص کودک بریزید و از گذاشتن ظرف اصلی در مقابل کودک خودداری کنید.
- برای غذا دادن به کودکتان از قاشق جداگانه استفاده کنید و هرگز از قاشق مشترک با فرد دیگر حتی خودتان برای غذا دادن به کودک استفاده نکنید.
- از گذاشتن غذای کودک در محیط اتاق برای مدت بیش از دو ساعت خودداری کنید.
- از گذاشتن غذا در داخل یخچال و در ظروف بدون درب برای مدت بیش از سه روز خودداری کنید.