مواد لازم برای ریسوتو با مارچوبه لیمویی
- یک دسته:مارچوبه
- دو قاشق غذاخوری: روغن زیتون
- یک پیمانه:پیاز
- یک ساقه:پیازچه خرد شده
- یک حبه:سیر رنده شده
- یک پیمانه:برنج
- نصف پیمانه:آب مرغ
- دو قاشق غذاخوری: آب لیموترش
- یک قاشق غذاخوری:پوست رنده شده لیموترش
- 5 پیمانه:آب سبزیجات
- نمک و فلفل سیاه
- ¼ پیمانه: خمیر مایه
- یک قاشق غذاخوری:برگ تازه آویشن
طرز تهیه ریسوتو با مارچوبه لیمویی
ابتدا پیاز را خرد کرده و با مقداری روغن تفت دهید، سپس پیازچه و سیر را افزوده و سرخ کنید. در ادامه برنج را بریزید و چند دقیقه هم بزنید تا طعم بگیرد.
سپس آب مرغ را افزوده و پوست لیموترش را رنده کرده و بریزید. اجازه دهید مواد بجوشد و آب آن کشیده شود. دقت کنید در این فاصله مواد را مدام هم بزنید تا ته نگیرد.
یک پیمانه آب سبزیجات را اضافه کرده و هم بزنید تا زمانی که آب تبخیر شد دوباره یک پیمانه دیگر از آب سبزیجات را اضافه نمایید.تا زمانی که برنج خوب شفته شود به 5 پیمانه آب نیاز دارید.
.در آخرین مرحله نمک و فلفل را افزوده و خمیر و آویشن را هم بریزید مواد را خوب هم بزنید تا با هم ترکیب شوند.مارچوبه های آب پز یت بخارپز شده را اضافه کرده و از روی حرارت بردارید. ریسوتو را در ظرف دلخواه بکشید و میل کنید.
نکات تکمیلی در مورد ریسوتو با مارچوبه لیمویی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45دقیقه میباشد .
ریسوتو با مارچوبه لیمویی را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .