مواد لازم برای لایم چیکن نعناعی
- نعناع ساطوری: 4 قاشق غذاخوری
- عسل: 3 قاشق غذاخوری
- آبلیمو: 6 قاشق غذاخوری
- ساق مرغ: 8 عدد، بی استخوان
- ماست کم چرب:120 گرم
- پوست لیمو: 2 قاشق چای خوری رنده شده
- نمک و فلفل: به میزان لازم
طرز تهیه لایم چیکن نعناعی
در یک کاسه بزرگ عسل ، آبلیمو و 3 قاشق از نعنای خرد شده را با هم مخلوط کنید و کمی نمک و فلفل هم روی آنها بریزید.سپس تکه های مرغ را با خلال چوبی به هم وصل کنید و داخل سس درست شده بریزید و به مدت نیم ساعت در یخچال نگهدارید.
پس از سپری شدن این زمان تکه های مرغ را از مخلوط عسل و آبلیمو بیرون بیاورید و بر روی منقل کباب کنید.هنگام کباب کردن مرغ ها باید مدام آنها را بچرخانید و با قلمو سس آبلیمو و عسل را روی آن بکشید.
در آخر هم باقی مانده نعناعی خرد شده را با ماست و رنده پوست لیمو و کمی نمک و فلفل با هم مخلوط کنید و در کنار مرغ کباب شده و سالاد سرو کنید.
نکته
- دقت داشته باشید هنگام سرو مرغ خلال دندان ها را از داخل آن در بیاورید و یا اگر دوست داشتید مرغ را با اضافه کردن پودر فلفل چیلی تهیه کنید.
نکات
- از انواع ادویه همراه عسل و آبلیمو می توانید در پخت این غذا استفاده کنید.
- خلال دندان ها را قبل از سرو خارج کنید.
- برای خوش طعم تر شدن، داخل تکه های ران را قبل از بستن کمی نمک و فلفل بپاشید.
- با اضافه کردن پودر فلفل قرمز یا فلفل تند ساطوری، می توانید مرغ چیلی تهیه کنید.
نکات تکمیلی در مورد لایم چیکن
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
لایم چیکن را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .