وی فور یو
2 سال پیش / خواندن دقیقه

خمیریوفکا | طرز تهیه “خمیر یوفکا” یا فیلو

خمیریوفکا | طرز تهیه “خمیر یوفکا” یا فیلو

یوفکا یک خمیر نازک است که در غذاهای ترکیه ای استفاده می شود.معروف ترین غذای ترکیه ای که با “خمیر یوفکا” درست می کنند ، بورک است.

مواد لازم برای خمیر یوفکا یا فیلو

  • روغن :3 قاشق غذاخوری
  • زرده تخم مرغ:2عدد
  • نمک 1 هشتم:قاشق چایخوری
  • ماست:2 قاشق غذاخوری
  • وانیل:1چهارم قاشق چایخوری
  • آرد:ذرت به میزان لازم

 خمیر

طرز تهیه خمیر یوفکا یا فیلو

  آرد و نمک را مخلوط کنید و چند بار از الک ریز رد کنید تا سبک شود.

به نمک و آرد الک شده ، ماست ، روغن مایع ، وانیل و زرده تخم مرغ را اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید تا خمیر سفتی بدست بیاید. خمیر منسجم شده را به مدت نیم ساعت در کیسه فریزر و در دمای محیط قرار دهید تا آماده شود و به اصطلاح ور بیاید.

سپس خمیر را از پلاستیک در بیاورید و کمی آرد روی آن بپاشید و آن را چند ثانیه ای ورز دهید و روی سطح صاف پهن کنید و با وردنه باریک خمیر را نازک پهن و باز کنید.

نکات :

خمیر یوفکا یک خمیر ترکیه ای است که بسیار ترد و نازک است که  روی ساج نیم پز می شود. این خمیر را میتوان به مدت طولانی در فریزر نگهداری کرد.

همچنین در تهیه آن به‌جای ماست میتوان از شیر هم استفاده کرد.

اگر به زرده آن هم کمی رنگ زرد خوراکی اضافه کنید خیلی خوش رنگ تر خواهد شد.

اگر هم برای درست کردن غذا بخواهید از خمیر یوفکا استفاده کنید بهتر است به آن فلفل قرمز و پودر پاپریکا اضافه کنید. 

خمیریوفکا

نکات تکمیلی در مورد خمیر یوفکا

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و
خمیر یوفکا را می توانید در وعده میان وعده - پیش غذا - دسر - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع