مواد لازم سالاد سبزیجات با سس مخصوص
- شیر : 300 میلی لیتر
- فیله ماهی کولی :10 عدد
- روغن زیتون خالص : 180 میلی لیتر
- هویج : 3 عدد کوچک
- چغندر و برگ آن : 3 عدد کوچک
- ساقه کرفس و برگ آن : 3 عدد کوچک
- گل کلم خرد شده :1بوته کوچک
- پیاز رازیانه :1 عدد کوچک
- تربچه ریز : 5 تا 6 عدد
- سیر : 6 حبه
- سرکه انگور سفید : 2 تا 3 قاشق غذاخوری
طرز تهیه سالاد سبزیجات با سس مخصوص
ابتدا کرفس و برگ های آن را به صورت جدا جدا خرد کنید و سپس پیاز رازیانه را هم به ورقه های نازک دربیاورید و چغندر را شسته و پوست آن را بگیرید و سپس به صورت ورقه های نازک برش بزنید، برگ های چغندر را جداگانه داخل سالاد بریزید.
هویج را پوست گرفته و به صورت ورقه های نازک خرد کنید و گل کلم ها را به صورت بوته های کوچک خرد کنید سپس فیله های ماهی را از قبل به مدت چند ساعت داخل روغن قرار دهید و بعد به سراغ درست کردن سس سالاد می رویم.
برای درست کردن سس ابتدا فیله های ماهی ، سیر و شیر را داخل ظرفی ریخته و روی شعله گاز قرار دهید. بعد از جوش آمدن مواد، شعله را کم کنید و اجازه دهید مواد به مدت 10 دقیقه بپزد تا سیرها نرم شود.
بعد از گذشتن زمان مورد نظر شعله گاز را خاموش کرده و مواد را با گوشت کوب برقی خوب له کرده تا یکدست شود. در انتها روغن زیتون و سرکه را به سس اضافه کنید.
مواد سالاد را در ظرف دلخواه ریخته و مخلوط کنید و سس مخصوص را روی آن بریزید و یا در ظرف جداگانه ای در میان سبزیجات سالاد قرار دهید.
در آخر سالاد را با برگ های کرفس و رازیانه تزیین کنید و مقداری روغن زیتون روی سالاد بریزید.
نکات تکمیلی در مورد سالاد سبزیجات
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
سالاد سبزیجات را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .