وی فور یو
2 سال پیش / خواندن دقیقه

طرز تهیه کاسرول مرغ و سیب زمینی لذیذ

طرز تهیه کاسرول مرغ و سیب زمینی لذیذ

کاسرول مرغ و سیب زمینی یکی از پیش غذا های معروف فرانسوی می باشد که طرفداران زیادی دارد در ادامه طرز تهیه این پیش غذا را بخوانید .

 کاسرول مرغ و سیب زمینی 

کاسرول مرغ و سیب زمینی یکی از انواع پیش غذاهای خارجی و خوشمزه می باشد که اصالتا برای کشور فرانسه ایت و از محبوبیت خاصی برخوردار است شما می توانید طرز تهیه این پیش غذای لذیذ و راحت را در پلاس وی بخوانید و برای مهمانی هایتان آن را تهیه کنید.

مواد لازم کارسول مرغ و سیب زمینی

مواد لازم میزان لازم
مرغ 400 گرم
سیب زمینی 3 عدد
فلفل دلمه ای 1 عدد
نخود فرنگی 1/2 پیمانه
ذرت  1/2 پیمانه
پنیر چدار 1/2 پیمانه
پنیر موزرلا 1 پیمانه
رب گوجه فرنگی 4 قاشق غذا خوری
آب لیمو تازه 2 قاشق غذاخوری
روغن زیتون  2 قاشق غذا خوری
پودر سیر و پاپریکا 1/2 قاشق غذا خوری
سس خردل 1 قاشق غذا خوری
نمک و فلفل به میزان لازم

کاسرول مرغ

طرز تهیه کاسرول مرغ و سیب زمینی 

مرحله اول : 

ابتدا سینه مرغ را شسته و تمیز کنید سپس استخوان های آن را جدا کنید و به صورت مکعبی آن را خرد کنید. 

مرحله دوم :

سیب زمینی ها را خوب شسته سپس پوست بگیرید و به صورت مکعبی با اندازه متوسط خرد کنید. 

مرحله سوم : 

در یک ظرف رب گوجه فرنگگی را به همراه روغن زیتون و سس خرد هم بزنید تا کاملا یک دست شوند. 

مرحله چهارم : 

پودر سیر ٬پاپریکا و نمک و فلفل سیاه و قرمز را نیز به رب اضافه کنید و هم بزنید می توانید در این مرحله مقداری آویشن نیز به سس اضافه کنید.1 قاشق غذاخوری از سس را کنار بگذارید.

مرحله پنجم : 

سیب زمینی ها را در یک ظرف پیرکس بریزید و با سس مخلوط کنید. در ادامه ظرف پیرکس را در فر با دمای 200 درجه قرار دهید پس از گذشت 20 دقیقه سیب زمینی ها را زیر و رو کنید. در کل حدود 1 ساعت سیب زمینی ها باید در فر بپزند. 

کاسرول سیب زمینی

مرحله ششم : 

مرغ های خرد شده را در یک تابه مناسب بریزید و با همان یک قاشق سسی که جدا کرده اید ترکیب کنید سپس با کمی روغن آن را روی حرارت قرار دهید و تفت دهید تا تغییر رنگ بدهند.

مرحله هفتم : 

فلفل دلمه ای را شسته سپس ریز و نگینی خرد کنید و به مرغ اضافه کنید. 

مرحله هشتم : 

مرغ و فلفل دلمه ای را به سیب زمین اضافه کنید. 

مرحله نهم : 

ذرت و نخود فرنگی را نیز به مواد کاسرول اضافه کرده و مخلوط کنید. 

مرحله دهم : 

پنیر ها را ترکیب کرده و روی مواد درون پیرکس بریزید و روی آن را فویل بکشید سپس درون فر بگذارید تا بپزد در دقایق آخر ظرف را خارج کنید فویل را بردارید و بگذارید تا روی کاسرول نیز گریل شود.

شما می توانید از هر ادویه و سبزیجاتی که دوست داردی در طبخ این غذا استفاده کنید.


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع