مواد لازم سالاد مرغ قفقازی (Circassian Chicken)
- سینه مرغ :2 عدد
- آب مرغ :1.5 لیتر
- گردو :½1 پیمانه
- سیر:3 حبه
- نان تست :2 برش
- لیمو ترش :1 عدد
- روغن زیتون:4 قاشق سوپخوری
- پیازچه :2 قاشق سوپخوری
- جعفری :2 قاشق سوپخوری
- پاپریکا:4 قاشق چایخوری
- پودر فلفل قرمز چیلی :1 قاشق چایخوری
- نمک و فلفل سیاه :به مقدار دلخواه
طرز تهیه سالاد مرغ قفقازی (Circassian Chicken)
ابتدا سینه مرغ را به همراه یک و نیم لیتر آب مرغ روی حرارت قرار داده و بعد از جوشیدن شعله را کم کنید تا خوب بپزد.
نان را خرد کرده و در کاسه ای بریزید و روی آن مقداری آب مرغ بریزید و کنار بگذارید تا خیس بخورد.
سپس نان خیس خورده را به همراه سیر، نیمی از گردو ، چیلی، کمی نمک و یک قاشق جعفری در مخلوط کن بریزید تا له شده و با هم ترکیب شوند.
در ادامه پاپریکا را با روغن زیتون تفت دهید تا عطر آن بلند شود سپس از روی حرارت بردارید.
مرغ را خرد کرده و با باقی مانده گردو ، پیازچه خرد شده و یک قاشق جعفری مخلوط نمایید.
سپس مخلوط نان خرد شده و پاپریکا را افزوده و در آخر فلفل سیاه و آب لیمو ترش را هم بریزید و همه مواد را بخوبی هم بزنید تا با هم ترکیب شود.
سالاد مرغ قفقازی را در ظرف مورد نظر بکشید و با برشی از لیمو و برگ های گشنیز تزیین کرده و میل کنید.
نکات تکمیلی در مورد سالاد مرغ قفقازی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
سالاد مرغ قفقازی را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .