وی فور یو
2 سال پیش / خواندن دقیقه

سالاد مرغ قفقازی |طرز تهیه “سالاد مرغ قفقازی” (Circassian Chicken)

سالاد مرغ قفقازی |طرز تهیه “سالاد مرغ قفقازی” (Circassian Chicken)

“سالاد مرغ قفقازی” همراه خیارشور یک ساندویچ بسیار خوشمزه است. برای تهیه این سالاد بهتر است از سینه مرغ یا قرقاول استفاده کنید تا طعم مرغ را به‎طور کامل به سالاد منتقل کند.

مواد لازم سالاد مرغ قفقازی (Circassian Chicken)

  • سینه مرغ :2 عدد
  • آب مرغ :1.5 لیتر
  • گردو  :½1 پیمانه
  • سیر:3 حبه
  • نان تست :2 برش
  • لیمو ترش :1 عدد
  • روغن زیتون:4 قاشق سوپ‎خوری
  • پیازچه :2 قاشق سوپ‎خوری
  • جعفری :2 قاشق سوپ‎خوری
  • پاپریکا:4 قاشق چای‎خوری
  • پودر فلفل قرمز چیلی :1 قاشق چای‎خوری
  • نمک و فلفل سیاه  :به مقدار دلخواه

سالاد مرغ

طرز تهیه سالاد مرغ قفقازی (Circassian Chicken)

ابتدا سینه مرغ را به همراه یک و نیم لیتر آب مرغ روی حرارت قرار داده و بعد از جوشیدن شعله را کم کنید تا خوب بپزد.

نان را خرد کرده و در کاسه ای بریزید و روی آن مقداری آب مرغ بریزید و کنار بگذارید تا خیس بخورد.

سپس نان خیس خورده را به همراه سیر، نیمی از گردو ، چیلی، کمی نمک و یک قاشق جعفری در مخلوط کن بریزید تا له شده و با هم ترکیب شوند.

در ادامه پاپریکا را با روغن زیتون تفت دهید تا عطر آن بلند شود سپس از روی حرارت بردارید.

مرغ را خرد کرده و با باقی مانده گردو ، پیازچه خرد شده و یک قاشق جعفری مخلوط نمایید.

سپس مخلوط نان خرد شده و پاپریکا را افزوده و در آخر فلفل سیاه و آب لیمو ترش را هم بریزید و همه مواد را بخوبی هم بزنید تا با هم ترکیب شود.

سالاد مرغ قفقازی را در ظرف مورد نظر بکشید و با برشی از لیمو و برگ های گشنیز تزیین کرده و میل کنید.

سالاد مرغ قفقازی

نکات تکمیلی در مورد سالاد مرغ قفقازی

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
سالاد مرغ قفقازی را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع