طرز تهیه املت منمن ترکیه ای ؛ صبحانه ای خوشمزه به سبک ترک ها
طرز تهیه املت منمن یا املت منه من ترکیه ای، یکی از املت های خوشمزه و خوشرنگی است که با مواد متنوعی تهیه می شود. املت منه من که اصالت آن متعلق به کشور ترکیه می باشد شباهت زیادی به املت گوجه فرنگی یا همان املت قهوه خانه ای معروف ما ایرانی ها دارد که برای صبحانه یا وعده های دیگر سرو می شود.
برای تجربه یک صبحانه جدید و مقوی و البته خوشمزه، با این بخش از آموزش آشپزی پلاس وی همراه شوید تا دستور املت ترکیه ای خوشمزه و فوری را بیاموزید. این غذای ساده با کمترین مواد آماده می شود و در لیست غذاهای ساده و سریع قرار میگیرد.
مواد لازم املت منمن برای 4 نفر
- تخم مرغ : 5 عدد
- گوجه فرنگی : 6 عدد
- پیاز : 1 عدد بزرگ
- فلفل سبز :4 عدد
- پونه خشک : 1 قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل سیاه و قرمز ،پاپریکا و زردچوبه :به مقدار کافی
دستور پخت املت ترکیه ای منه من
ابتدا مواد املت را آماده میکنیم؛ برای اینکار ابتدا پیاز را پوست بکنید و به صورت نگینی یا خلالی خرد کنید.
فلفل سبز را هم به صورت نگینی خرد کنید.پوست گوجه فرنگی ها را بگیرید سپس با رنده ریز رنده کنید.
پس از آماده سازی مواد اولیه ،تابه موردنظر را روی حرارت ملایم قرار دهید و مقداری روغن داخل آن بریزید تا داغ شود.
سپس پیاز خرد شده را به روغن اضافه کنید و کمی تفت دهید تا سبک و شفاف شود.
حالا فلفل سبز خرد شده را به پیازها اضافه کنید و به مدت 10 دقیقه تفت دهید.
بعد از اینکه فلفل سبز به خوبی نرم و سرخ شد، مقداری نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، پاپریکا و زردچوبه روی آنها بپاشید و چند دقیقه دیگر مواد را تفت دهید تا عطر ادویه ها بپیچد.
در این مرحله گوجه فرنگی ها را به مواد داخل ماهی تابه اضافه کنید و خوب تفت دهید تا آب اضافی گوجه ها کشیده شود و به اصطلاح، به روغن بیفتد.
تخم مرغ ها را داخل یک کاسه بشکنید و با چنگال هم بزنید تا از حالت لختگی خارج شوند.
به گوجه های روغن افتاده یک قاشق کوچک رب گوجه فرنگی اضافه کنید و تفت دهید تا املت خوشرنگ تر و خوشمزه تر شود.
حالا نوبت به اضافه کردن تخم مرغ هاست . مواد را کاملا با هم ترکیب کنید تا یکدست شوند و تخم مرغ ها بپزند.
در حین پخت تخم مرغ ها نمک و ادویه های املت را تست کنید و بعد از اینکه املت آماده شد سبزی خشک را به آن اضافه کنید.
غذای ترکیه ای شما آماده است؛ املت آماده شده را به همراه نان و سبزیجات تازه میل کنید.