مواد لازم پوره بادنجان هندی
- بادنجان : 2 عدد بزرگ
- روغن : 4 قاشق غذاخوری
- پیاز ریز خرد شده : 1 عدد بزرگ
- گوجه فرنگی ریز خرد شده : 3 عدد
- پودر گشنیز : 1 قاشق غذاخوری
- پودر چیلی : ¼ قاشق چایخوری
- نمک : به میزان لازم
- خردل : ¼ قاشق چایخوری
- نعنای خشک : کمی
- گشنیز تازه : برای تزئین
- پیازچه :3 عدد کوچک (برای تزئین)
طرز تهیه پوره بادنجان هندی
ابتدا بادنجان ها را خوب شسته و داخل سبد قرار دهید تا آب اضافه آن برود و خشک شود.
سپس بادنجان ها را کبابی کنید ، به اندازه ای که پوستش کاملا سیاه و جمع شود و همه طرف آن خوب کبابی شود و بادنجان ها نرم و پخته شوند.
بهترین راه برای کباب کردن بادنجان ها ، استفاده از منقل و آتش است. بعد از اینکه بادنجان ها پخت و خنک شد پوست آنها را در زیر آب بگیرد و در ظرفی ریخته و له کنید تا به شکل خمیری در بیاید.
سپس تابه ای را روی حرارت ملایم قرار دهید و مقداری روغن داخل آن بریزید تا گرم شود. بعد پیاز ها را داخل آن بریزید و تفت دهید تا طلایی شود.
بعد از طلایی شدن پیاز ،گوجه فرنگی را به همراه پودر گشنیز ، پودر چیلی و نمک در تابه بریزید و کمی تفت دهید تا گوجه ها کمی بپزد.
بعد از حرارت این مواد بادنجان ها را اضافه کنید و کمی هم بزنید. سپس در تابه را ببندید و حرارت راکم کنید و بگذارید تا آب گوجه و بادنجان تفت داده شده جمع شود و موا د پوره ای شوند.
در آخر خردل و نعناع را داخل مواد پوره ای شده بریزید و هم بزنید و کمی بعد حرارت را خاموش کنید.
پوره آماده شده را بعد از سرد شدن در ظرف مورد نظرتان سروکنید و با کمی گشنیز و پیازچه تزیین کنید و به همراه نان و برنج نوش جان کنید.
نکات تکمیلی در مورد پوره بادنجان هندی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
پوره بادنجان هندی را می توانید در وعده شام - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 7 نفر مناسب میباشد .