وی فور یو
12 ماه پیش / خواندن دقیقه

طرز تهیه “پوره بادنجان هندی” با طعمی متفاوت از همه پوره ها

طرز تهیه “پوره بادنجان هندی” با طعمی متفاوت از همه پوره ها

یک پورۀ متفاوت از بادنجان های کبابی با ادویه های تند و معطر هندی می تواند مکمل بسیار لذیذی برای انواع غذا ها باشد. مواد مورد نیاز زیر برای آماده سازی این پوره لذیذ مناسب برای 6 الی 8 نفر می باشد.

مواد لازم پوره بادنجان هندی

  • بادنجان : 2 عدد بزرگ
  • روغن : 4 قاشق غذاخوری
  • پیاز ریز خرد شده : 1 عدد بزرگ
  • گوجه فرنگی ریز خرد شده : 3 عدد
  • پودر گشنیز : 1 قاشق غذاخوری
  • پودر چیلی : ¼  قاشق چایخوری
  • نمک : به میزان لازم
  • خردل : ¼  قاشق چایخوری
  • نعنای خشک : کمی
  • گشنیز تازه : برای تزئین
  • پیازچه :3 عدد کوچک (برای تزئین)

پوره بادنجان هندی

طرز تهیه پوره بادنجان هندی

ابتدا بادنجان ها را خوب شسته و داخل سبد قرار دهید تا آب اضافه آن برود و خشک شود.

سپس بادنجان ها را کبابی کنید ، به اندازه ای که پوستش کاملا سیاه و جمع شود و همه طرف آن خوب کبابی شود و بادنجان ها  نرم  و پخته شوند. 

بهترین راه برای کباب کردن بادنجان ها  ، استفاده از منقل و آتش است. بعد از اینکه بادنجان ها پخت و خنک شد پوست آنها را در زیر آب بگیرد و در ظرفی ریخته و له کنید تا به شکل خمیری در بیاید.

سپس تابه ای را روی حرارت ملایم قرار دهید و مقداری روغن داخل آن بریزید تا گرم شود. بعد پیاز ها را داخل آن بریزید و تفت دهید تا طلایی شود.

بعد از طلایی شدن پیاز ،گوجه فرنگی را به همراه پودر گشنیز ، پودر چیلی و نمک در تابه بریزید و کمی تفت دهید تا گوجه ها کمی بپزد.

بعد از حرارت این مواد بادنجان ها را اضافه کنید و کمی هم بزنید. سپس در تابه را ببندید و حرارت راکم کنید و بگذارید تا آب گوجه و بادنجان تفت داده شده جمع شود و موا د پوره ای شوند.

در آخر خردل و نعناع را داخل مواد پوره ای شده بریزید و هم بزنید و کمی بعد حرارت را خاموش کنید.

 پوره آماده شده را بعد از سرد شدن در ظرف مورد نظرتان سروکنید و با کمی گشنیز و پیازچه تزیین کنید و به همراه نان و برنج نوش جان کنید.

طرز تهیه پوره بادنجان هندی

نکات تکمیلی در مورد پوره بادنجان هندی

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
پوره بادنجان هندی را می توانید در وعده شام - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 7 نفر مناسب میباشد .


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع