دیتور تهیه سالاد پاستا و مرغ به سبک سیچوان
سالاد پاستا و مرغ یکی از انواع سالادهای خوشمزه و پرطرفدار با پایه پاستا است و هر فرد براساس ذائقه و سلیقه خود می تواند از انواع سبزیجات و انواع سس در تهیه آن استفاده کند. از این سالاد شیک و مجلسی به عنوان پیش غذا یا غذای اصلی می توان استفاده کرد.
مواد لازم برای سالاد پاستا و مرغ به سبک سیچوان
- سینه مرغ بی استخوان :450 گرم
- نخود فرنگی در پوسته:2 پیمانه
- سس سویا :¼ پیمانه
- سرکه برنج یا سرکه سفید :دو قاشق غذاخوری
- روغن چیلی :یک قاشق چایخوری
- پودر فلفل قرمز :1/4 قاشق چایخوری
- نودل تخم مرغی چینی :225 گرم
- روغن سرخ کردنی :یک قاشق غذاخوری
- سیر رنده شده :دو حبه
- فلفل دلمه ای قرمز خلالی شده : یک عدد
- پیازچه :دو عدد
- بادام زمینی خرد شده :1/4 قاشق
طرز تهیه سالاد پاستا و مرغ به سبک سیچوان
مرحله اول:
ابتدا نودل ها را در آب درحال جوش ریخته و طبق دستور پخت روی بسته آن را بپزید و آبکش کنید و نخود فرنگی را هم آبپز کنید و بگذارید آبش برود.
مرحله دوم:
سپس در این فاصله سینه مرغ را خرد کرده و در تابه ای آن را سرخ کنید و سیر را رنده کرده و پیازچه را حلقه ای برش بزنید، فلفل دلمه ای را هم خرد کنید ، در تابه ای دیگر سیر رنده شده را تفت داده و فلفل دلمه ای ، پیازچه و نخود فرنگی را به تابه اضافه نموده و کمی تفت دهید.
مرحله سوم:
نودل ، سبزیجات و مرغ سرخ شده را داخل ظرفی ریخته و با هم مخلوط نمایید حالا ظرفی را برداشته و سس را آماده کنید ، برای این کار سرکه ، روغن چیلی ، سس سویا و فلفل قرمز را با هم ترکیب کرده و روی سالاد بریزید.
سالاد را با بادام زمینی و برگ های گشنیز تزیین کرده و سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد سالاد پاستا و مرغ
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
سالاد پاستا و مرغ را می توانید در وعده شام - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 10 نفر مناسب میباشد .