وی فور یو
یک ماه پیش / خواندن دقیقه

برنج کته | طرز تهیه “برنج کته”

برنج کته | طرز تهیه “برنج کته”

کته یکی از روش های پخت برنج است که بعد از پخت می توانید با انواع خورشت میل کنید.اموزش تهیه آن را در آشپزخانه پلاس وی ببینید.

مواد لازم کته

  • برنج :4 پیمانه
  • روغن :2 قاشق غذا خوری
  • آب :6 پیمانه
  • نمک :به اندازه کافی

برنج

طرز تهیه کته

ابتدا برنج را بشویید و در مقداری آب خیس کنید. سپس در قابلمه ای به اندازه نیاز آب ، روغن و نمک بریزید و بگذارید تا آب به جوش بیاید.

بعد آب برنج را جدا کنید و برنج را در قابلمه آب در حال جوش بریزید.اجازه دهید تا آب برنج کاملا تبخیر شود.

بعد برنج را داخل قابلمه به شکل مخروطی در بیاورید و حرارت را کم کنید و روی در قابلمه دم کنی بگذارید تا برنج خوب دم بکشد.

اگر هم برنج را در پلوپز درست می کنید باید به ازای هر پیمانه برنج ، یک پیمانه آب اضافه تر بریزید.

(یعنی 4 پیمانه برنج باید 5 پیمانه آب باشد) درجه پلوپز را هم روی میزان ته دیگ تنظیم کنید.

هنگام استفاده از پلوپز هم بگذارید آب اول به جوش بیاید و بعد برنج را داخل آن بریزید.

برنج کته

نکات تکمیلی در مورد برنج کته

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45دقیقه میباشد .
برنج کته را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع