مواد لازم کته
- برنج :4 پیمانه
- روغن :2 قاشق غذا خوری
- آب :6 پیمانه
- نمک :به اندازه کافی
طرز تهیه کته
ابتدا برنج را بشویید و در مقداری آب خیس کنید. سپس در قابلمه ای به اندازه نیاز آب ، روغن و نمک بریزید و بگذارید تا آب به جوش بیاید.
بعد آب برنج را جدا کنید و برنج را در قابلمه آب در حال جوش بریزید.اجازه دهید تا آب برنج کاملا تبخیر شود.
بعد برنج را داخل قابلمه به شکل مخروطی در بیاورید و حرارت را کم کنید و روی در قابلمه دم کنی بگذارید تا برنج خوب دم بکشد.
اگر هم برنج را در پلوپز درست می کنید باید به ازای هر پیمانه برنج ، یک پیمانه آب اضافه تر بریزید.
(یعنی 4 پیمانه برنج باید 5 پیمانه آب باشد) درجه پلوپز را هم روی میزان ته دیگ تنظیم کنید.
هنگام استفاده از پلوپز هم بگذارید آب اول به جوش بیاید و بعد برنج را داخل آن بریزید.
نکات تکمیلی در مورد برنج کته
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45دقیقه میباشد .
برنج کته را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .