وی فور یو
یک سال پیش / خواندن دقیقه

پنکیک پیازچه | طرز تهیه “پنکیک پیازچه”

پنکیک پیازچه | طرز تهیه “پنکیک پیازچه”

استفاده از انواع سبزیجات در غذاهای کره ای یکی از ویژگی های بارز آشپزی در این کشور است؛ کشوری که مردمانش سیر را بیش از هر سبزیجاتی در غذاهای خود به کار می برند و روغن مصرفیشان روغن کنجد است.

 مواد لازم برای پنکیک پیازچه

  • پیازچه:2 لیوان
  • هویج:1 لیوان
  • فلفل دلمه ای قرمز:1 لیوان
  • کدو سبز:1 لیوان
  • پیاز قرمز:نصف لیوان
  • آرد برنج:3 قاشق غذاخوری
  • آرد گندم:6 قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ:3 عدد
  • روغن کنجد:2 قاشق غذاخوری
پنکیک 

طرز تهیه پنکیک پیازچه

ابتدا کاسه ای بردارید و همه سبزیجات را داخل آن خرد کنید ، سپس آرد گندم و آرد برنج را افزوده و خوب هم بزنید. تخم مرغ ها را در ظرفی بشکنید و سفیده و زرده را جدا کرده و در دوظرف جداگانه هم بزنید تا فرم بگیرند. 

ابتدا زرده را به مواد افزوده و سپس سفیده را بریزید و همه مواد را با هم مخلوط نمایید تا یکدست شود.تابه ای را روی حرارت قرار داده و روغن کنجد را بریزید تا گرم شود ، مواد را داخل تابه بریزید و هر دو طرف آن را سرخ کنید.

پنکیک پیازچه را در ظرف مورد نظر بکشید و برش بزنید و میل نمایید.

پنکیک پیازچه

نکات تکمیلی در مورد پنکیک پیازچه

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
پنکیک پیازچه را می توانید در وعده صبحانه - میان وعده - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع