مواد لازم برای دلمه انگشتی کلم
- کلم برگ :یک عدد
- برنج :نصف پیمانه
- سبزی دلمه خرد شده :1/5 پیمانه
- سماق :یک پیمانه
- روغن :4 قاشق غذاخوری
- نمک، فلفل و زعفران :به مقدار لازم
- آب ولرم :یک لیوان
طرز تهیه دلمه انگشتی کلم
سماق نکوبیده را با آب ولرم مخلوط کنید و در ظرف را ببندید تا سماق به مدت یک ساعت در آب حل شود.
در این فاصله چند بار ،با نوک انگشت سماق را ماساژ دهید تا عصاره آن در بیاید.
کلم را بعد از شستن در قابلمه آبجوش قرار دهید و مقداری نمک به آن اضافه کنید و حرارت زیر قابلمه را خاموش کنید و در آن را ببندید و بگذارید تا کلم به مدت 15 تا 20 دقیقه در آب جوش بماند.
بعد از اینکه کلم نرم شد آن را از آب بیرون بیاورید و برگ برگ کنید.
برنج را بشویید و با سبزی دلمه و لپه پخته شده و مقداری نمک و فلفلو زعفران مخلوط کنید و در برگ های کلم به صورت استوانه ای بپیچید.
سپس کلم برگ ها را کنار هم در قابلمه می چینیم . آب سماق را صاف کرده و به همراه روغن روی دلمه ها می ریزیم.
در قابلمه را ببندید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا دلمه ها به آرامی پخته شوند.
نکات تکمیلی در مورد دلمه انگشتی کلم
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
دلمه انگشتی کلم را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .