مواد لازم برای ساندویچ اسفناج و قارچ
- برگ اسفناج:5 پیمانه
- قارچ:یک پیمانه
- ترشی کلم:2 قاشق غذاخوری
- پنیر فتا خرد شده :½ پیمانه
- نان تست سبوس دار :4 تکه
- پیاز :یک عدد
- مایونز کم چرب :2 قاشق غذاخوری
- روغن زیتون :3 قاشق مرباخوری
- کیپر:2 قاشق مرباخوری
- سس کچاپ :2 قاشق چای خوری
- خیارشور:یک قاشق غذاخوری
- پودر فلفل سیاه :به میزان دلخواه
طرز تهیه ساندویچ اسفناج و قارچ
ابتدا قارچ، پیاز، کلم ترش، خیارشور و کیپر را خرد کرده و در ظرف های جداگانه بریزید.
حالا سس مایونز و سس کچاب را در ظرفی مخلوط کرده و خیارشور و کیپر را بریزید و خوب مخلوط نمایید، سپس آن را داخل یخچال قرار دهید تا در طول آماده سازی ساندویچ خنک شود.
حالا تابه ای را روی حرارت قرار داده و پیاز را با دو قاشق روغن تفت دهید، بعد از اینکه پیاز طلایی شد قارچ را اضافه کرده و تا جایی که آب آن تبخیر شود تفت دهید.
در ادامه اسفناج را افزوده و تفت دهید، بعد از اینکه کمی نرم شد نمک و فلفل سیاه را بریزید و از روی حرارت بردارید.
باقی مانده روغن را در تابه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، روی دو تکه از نان ها پنیر را بریزید و داخل تابه بگذارید.
زمانی که پنیر شروع به آب شدن کرد تکه های نان را از تابه خارج کرده و روی آن گل کلم و مخلوط اسفناج را بریزید .
در نهایت مقداری از سس را روی آن بریزید و با دو تکه باقی مانده نان ساندویچ ها را کامل کرده و میل نمایید.
نکات تکمیلی در مورد ساندویچ اسفناج
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10دقیقه میباشد .
ساندویچ اسفناج را می توانید در وعده نهار - میان وعده - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .