مواد لازم برای سس بلوبری
- تمشک (رزبری) یخ زده:100 گرم
- شکر:65 گرم
- آبلیمو:یک دوم یک لیموی تازه
طرز تهیه سس بلوبری
بلوبری های یخ زده را در یک ظرف نسوز بریزد و شکر و آبلیمو را روی بلوبری ها بپاشید .
سپس ظرف را روی حرارت ملایم قرار دهید تا بلوبری به جوش بیاید .
در حین جوشیدن ، آن را مدام با قاشق چوبی هم بزنید و با پشت قاشق آن را له کنید تا نرم شود.
اجازه دهید 5 دقیقه ای بلوبری ها بجوشند تا قوام بیایند.
به شکلی که وقتی کفگیر را به ته قابلمه میکشید جای آن باقی بماند.
بلوبری ها را درهمان ظرفش له کنید و بعد از له شدن از صافی رد کنید تا هسته و پوستش جدا شود.
سپس سسی را که از الک رد شده را میگذاریم تا سرد شود.
اگر بخواهید میتوانید بلوبری ها را له نکنید و بدن اینکه شکلش را از دست بدهد برای تزیین استفاده کنید.
ولی در آن صورت سس کمتری خواهید داشت.
نکته:
می توان این سس را بدون له کردن بلوبری نیز تهیه کرد.
در اینصورت مقدار کمتری سس به دست می آید اما بلوبری نیز بدون اینکه شکل خود را از دست بدهد برای تزیین یا به عنوان مزه به مصرف می رسد.
نکات تکمیلی در مورد سس بلوبری
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
سس بلوبری را می توانید در وعده دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .