مواد لازم سس سیب
- پوست لیموترش :4 تکه
- چوب دارچین یک تکه :7 سانتیمتری
- سیب تازه و سالم :½ 1 تا 2 کیلوگرم
- آب لیموترش تازه :3 تا 4 قاشق غذاخوری
- شکر :¼ پیمانه
- شکر قهوه ای :¼ پیمانه
- نمک :نصف قاشق چایخوری
- آب :1 پیمانه
طرز تهیه سس سیب
ابتدا سیب ها را پوست بگیرید و خرد کنید و هسته وسط آن را در بیاورید. سپس با آب لیمو ترش ،شکر ،دارچین ، پوست لیمو ترش ،شکر قهوه ای ، آب و مقداری نمک در یک قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا مواد به جوش بیایند.
بعد از به جوش آمدن مواد حرارت را کم کنید و اجازه دهید تا حدود نیم ساعت مواد همچنان به آرامی بجوشند.بعد قابلمه را از روی حرارت بردارید و چوب دارچین و پوست لیمو را از داخل آن خارج کنید و با گوشت کوب ، سیب ها را مخلوط کنید تا کاملا نرم و پوره ای شود.
سس سیب آمادست و میتوانید آن را به صورت سرد یا گرم کنار بستنی یا ماست وانیلی سرو کنید .
نکات تکمیلی در مورد سس سیب
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .