مواد لازم برای سس پاریسی
- کره :3 قاشق سوپخوری
- خامه :1/4 فنجان
- زرده تخم مرغ :2 عدد
- پوره گوجه فرنگی :2 قاشق سوپخوری
- گرد خردل :1/4 قاشق مرباخوری
- عصاره لیمو :1/5 فنجان
طرز تهیه سس پاریسی :
پوره گوجه فرنگی ، خامه و زرده تخم مرغ را با هم مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید و هم بزنید تا سس کمی غلیظ شود.
بعد کره را چند تکه کرده و کم کم به سس در حال پخت اضافه کنید و مدام هم بزنید تا کره ها ذوب شوند.
در آخر نمک و عصاره لیمو و گرد خردل را به سس اضافه کنید و بعد از کمی هم زدن سس را از روی حرارت بردارید.
نکات تکمیلی در مورد سس پاریسی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .