وی فور یو
2 سال پیش / خواندن دقیقه

سس پاریسی |طرز تهیه سس پاریسی و نکات جا افتادن “سس پاریسی”

سس پاریسی |طرز تهیه سس پاریسی و نکات جا افتادن “سس پاریسی”

“سس پاریسی” را به عنوان بهترین طعم دهنده و چاشنی برای غذاها استفاده نمود که دارای طرز تهیه آسانی می باشد.

 مواد لازم برای سس پاریسی

  • کره :3 قاشق سوپخوری
  • خامه :1/4 فنجان
  • زرده تخم مرغ :2 عدد
  • پوره گوجه فرنگی :2 قاشق سوپخوری
  • گرد خردل :1/4 قاشق مرباخوری
  • عصاره لیمو :1/5 فنجان
سس پاریسی

طرز تهیه سس پاریسی :

پوره گوجه فرنگی ، خامه و زرده تخم مرغ را با هم مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید و هم بزنید تا سس کمی غلیظ شود.

بعد کره را چند تکه کرده و کم کم به سس در حال پخت اضافه کنید و مدام هم بزنید تا کره ها ذوب شوند.

در آخر نمک و عصاره لیمو و گرد خردل را به سس اضافه کنید و بعد از کمی هم زدن سس را از روی حرارت بردارید.

سس پاریسی

نکات تکمیلی در مورد سس پاریسی

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع