وی فور یو
یک سال پیش / خواندن دقیقه

سس کاپونِتا (Caponata) | طرز تهیه “سس کاپونِتا (Caponata)”

سس کاپونِتا (Caponata) | طرز تهیه “سس کاپونِتا (Caponata)”

یک سس سبزیجاتی ایده آل برای انواع پاستا، پیتزا و لازانیا. این سس را درست کنید تا موارد بی شمار استفادهٔ آن را ببینید.

مواد لازم برای سس کاپونِتا (Caponata)

  • روغن زیتون:¼ پیمانه
  • کرفس خرد شده :1 عدد
  • بادنجان خرد شده :1 عدد متوسط
  • فلفل دلمه ای قرمز خرد شده :1 عدد
  • پیاز ریز خرد شده:1 عدد متوسط
  • گوجه فرنگی ریز خرد شده:450 گرم
  • کشمش:3 قاشق غذاخوری
  • آویشن تازه خرد شده:  نصف قاشق چایخوری
  • سرکه :¼پیمانه
  • شکر:2 قاشق غذاخوری
  • کیپر Caperخرد شده:1 قاشق غذاخوری
  • سیر پوست کنده :2 حبه
  • پنیر موزارلا :6 برش به قطر 1 سانتیمتر
  • فلفل سیاه :به میزان لازم
  • نمک:به میزان لازم

سس کاپونِتا (Caponata)

طرز تهیه سس کاپونِتا (Caponata)

ابتدا بادنجان ها را پوست گرفته و خرد کنید ، سپس روی آن کمی نمک بپاشید تا تلخی اش گرفته شود.

در این فاصله کرفس را خرد کرده و با روغن زیتون تفت دهید تا نرم شود ، بادنجان ها را آبکش کرده و خشک کنید سپس به همراه کرفس سرخ نمایید.

در ادامه فلفل دلمه ای را خرد کرده و بریزید و تفت دهید، پیاز و سیر را هم خرد کرده و بیافزایید و همه مواد را خوب سرخ کنید.

در این فاصله گوجه فرنگی را خرد کرده و به همراه کشمش و آویشن افزوده و نمک و فلفل را اندازه کنید.

شعله را کم کرده و اجازه دهید سبزیجات بخوبی پخته و جا بیافتد، بعد از 20 دقیقه کیپر ، سرکه و پنیر را افزوده و از روی حرارت بردارید.

سس کاپونِتا

نکات تکمیلی در مورد سس کاپونِتا (Caponata)

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع