مواد لازم برای سس کاپونِتا (Caponata)
- روغن زیتون:¼ پیمانه
- کرفس خرد شده :1 عدد
- بادنجان خرد شده :1 عدد متوسط
- فلفل دلمه ای قرمز خرد شده :1 عدد
- پیاز ریز خرد شده:1 عدد متوسط
- گوجه فرنگی ریز خرد شده:450 گرم
- کشمش:3 قاشق غذاخوری
- آویشن تازه خرد شده: نصف قاشق چایخوری
- سرکه :¼پیمانه
- شکر:2 قاشق غذاخوری
- کیپر Caperخرد شده:1 قاشق غذاخوری
- سیر پوست کنده :2 حبه
- پنیر موزارلا :6 برش به قطر 1 سانتیمتر
- فلفل سیاه :به میزان لازم
- نمک:به میزان لازم
طرز تهیه سس کاپونِتا (Caponata)
ابتدا بادنجان ها را پوست گرفته و خرد کنید ، سپس روی آن کمی نمک بپاشید تا تلخی اش گرفته شود.
در این فاصله کرفس را خرد کرده و با روغن زیتون تفت دهید تا نرم شود ، بادنجان ها را آبکش کرده و خشک کنید سپس به همراه کرفس سرخ نمایید.
در ادامه فلفل دلمه ای را خرد کرده و بریزید و تفت دهید، پیاز و سیر را هم خرد کرده و بیافزایید و همه مواد را خوب سرخ کنید.
در این فاصله گوجه فرنگی را خرد کرده و به همراه کشمش و آویشن افزوده و نمک و فلفل را اندازه کنید.
شعله را کم کرده و اجازه دهید سبزیجات بخوبی پخته و جا بیافتد، بعد از 20 دقیقه کیپر ، سرکه و پنیر را افزوده و از روی حرارت بردارید.
نکات تکمیلی در مورد سس کاپونِتا (Caponata)
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .