مواد لازم سس گوجه فرنگی و زنجبیل:
- روغن زیتون:2 قاشق غذا خوری
- پیاز خرد شده:1 عدد متوسط
- سیر ریز شده:2 حبه
- سرکه قرمز:نصف پیمانه
- زنجفیل تازه، پوست گرفته و خرد شده:1 قاشق غذاخوری
- گوجه فرنگی خرد شده:500 گرم
- شکر قهوه ای:نصف پیمانه
- کشمش طلایی:نصف پیمانه
طرز تهیه سس گوجه فرنگی و زنجبیل:
تابه ای را روی حرارت قرار دهید و در آن روغن بریزید تا داغ شود.
بعد پیاز ، سیر و زنجفیل خرد شده را داخل روغن بریزید و حدود 5 تا 7 دقیقه روی حرارت تفت دهید تا نرم شوند.
بعد از نرم شدن این مواد گوجه فرنگی ، کشمش ، شکر قهوه ای و سرکه را به آنها اضافه کنید و بگذارید تا با حرارت ملایم به جوش بیایند.
بعد حرارت را کم میکنیم و هر چند دقیقه یکبار آن را هم میزنیم تا سس غلیظ شود.
بعد از حدود 40 دقیقه سس را از روی حرارت بر میداریم و بعد از خنک شدن در ظرف مورد نظر میریزیم.
نکات تکمیلی در مورد سس گوجه فرنگی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 3 نفر مناسب میباشد .