مواد لازم ساندویچ آووکادوی تند
- آووکادو:1 عدد
- آب پرتقال تازه:1 قاشق غذاخوری
- سس تاباسکوی سبز یا قرمز: نصف تا 1 قاشق چایخوری
- پودر گشنیز:¼ قاشق چایخوری
- نمک و فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری
- گوجه فرنگی خرد شده: نصف پیمانه
- خیار پوست کنده و خرد شده:1 عدد کوچک
- تربچهٔ حلقه شده:1 عدد بزرگ یا دو عدد کوچک
- نان پیتا:2 عدد
طرز تهیه ساندویچ آووکادوی تند
پوست آواکادو را بگیرد و هسته وسط آن را در بیاورید و به کمک یک قاشق کوچک داخل آن را بیرون بیاورید
و به همراه گشنیز ، آب پرتقال و سس تابا سکو و مقداری نمک و فلفل مخلوط کنید و خوب هم بزنید .
سپس تربچه ، خیار و گوجه فرنگی خرد شده را به بقیه مواد مخلوط شده اضافه کنید و کاملا هم بزنید.
مواد ساندویج را داخل نان پیتا بریزید و نوش جان کنید.
نکات تکمیلی در مورد ساندویچ آووکادوی تند
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
ساندویچ آووکادوی تند را می توانید در وعده میان وعده - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .