مواد لازم سوتی پلو اردبیل ( پلو شیرپز )
- برنج خیس کرده : 4 پیمانه
- شیر : 4 پیمانه
- گلاب و عرق هل : دو قاشق
- روغن حیوانی یا کره : به میزان لازم
طرز تهیه سوتی پلو اردبیل ( پلو شیرپز )
داخل قابلمه ای شیر بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود.وقتی شیر جوشید برنج را داخل آن بریزید و بگذارید تا بجوشد.
بعد از کمی جوشیدن ، روغن یا کره را داخل شیر بریزید . وقتی شیر در حال بخار شدن بود گلاب و عرق هل را به آن اضافه کنید.
پس از خشک شدن برنج ، حرارت را کم کنید تا برنج دم بکشد.برنج را بعد از 20 دقیقه از روی حرارت بردارید تا بعد از دم کشیدن ، بیشتر روی حرارت نماند و ته دیگ نبندد.
برنج پخته شده را داخل ظرف مورد نظرتان بکشید و با خلال پسته تزیین کنید.
نکات
* همراه با خرما و روغن حیوانی و کشمش این پلو را برای چهارشنبه سوری سرو کنید.
*خورش مصرفی برای سوتی پلو می تواند از جمله خورشت های شیرین مانند فسنجان یا خورش هویج و یا خلال پسته باشد.
نکات تکمیلی در مورد سوتی پلو اردبیل
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
سوتی پلو اردبیل را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .