دستور پخت پاستا پریماورا
پریماورا در زبان ایتالیایی به معنای بهار است و پاستای پریماورا ترکیبی است از پاستا (خمیر) در کنار انواع سبزیجات که در فصل بهار به وفور یافت می شود. اگر با سبزیجات میانه خوبی دارید، این پاستا به طور کامل تمام آنچه را که از یک غذای کامل می خواهید برآورده می کند.
مواد لازم برای پاستا پریماورا ، بهار ایتالیایی
- پاستای فرمی :300 گرم
- باقلا:200 گرم پاک شده
- نخود فرنگی :200 گرم پاک کرده
- لوبیاسبز :100 گرم
- خرد کرده کره گیاهی :30 گرم
- پیازچه درشت :3 عدد، خرد کرده
- جعفری ساطوری :3 قاشق غذاخوری
- خامه سفت :200 میلی لیتر
- پنیر پارمزان :50 گرم
طرز تهیه پاستا پریماورا، بهار ایتالیایی
مرحله اول :
برای درست کردن پاستا پریماورا ابتدا نخود فرنگی ، باقلا و لوبیا سبز را در آب جوش بریزید تا بپزد. سپس آبکش کرده و در آب سرد بریزید.پاستا را در آب سبزیجات بریزید و طبق دستور روی بسته آن را بپزید.
مرحله دوم:
در این فاصله پیازچه را خرد کرده و با کره تفت دهید. سپس سبزیجات پخته شده را آبکش کرده و به مدت 5 دقیقه با پیازچه و کره تفت دهید.
در آخر جعفری را ساطوری کرده و داخل مواد بریزید ، خامه را هم افزوده و خوب هم بزنید. اجازه دهید همه مواد با شعله متوسط 5 دقیقه با هم پخته و مزه ها ترکیب شود.
مرحله سوم:
در مرحله بعد نیمی از پنیر و پاستا را با هم مخلوط کرده و داخل سس بریزید. نمک و فلفل را افزوده و خوب هم بزنید تا همه مواد با هم ترکیب شوند.
پاستا را چند دقیقه ای روی گاز حرارت دهید تا سس آن کمی غلیظ شود. سپس در ظرف مورد نظر بکشید و باقی مانده پنیر را روی آن پخش کنید.
نکاتی مهم در مورد پاستا پریماورا:
بسته به ذائقه خود می توانید سبزیجات را بیشتر بپزید، اما مواظب باشید که این پخت اضافی باعث له و بدرنگ شدن سبزیجات نشود.
در این پاستا شما می توانید از تمام سبزیجات فصل مانند کدو، هویج، بادمجان و... هم استفاده کنید اما بهتر است کدو و بادمجان را قبل از ریختن داخل سس سرخ کنید.
اگر زیاد اهل خامه نیستید، مقدار آن را نصف کرده و به جای آن یک چهارم پیمانه آب مرغ یا آب گوشت غلیظ اضافه کنید.
در صورت اضافه کردن مرغ، بهتر است آن را در آخرین مرحله و هنگام سرو به غذا اضافه کنید.
نکات تکمیلی در مورد پاستا پریماورا
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
پاستا پریماورا را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .