مواد لازم برای سوفله برنج یخچالی
- برنج :200 گرم معادل یک پیمانه
- شیر :600 میلی لیتر
- آب :1 پیمانه
- خامه فرم گرفته :300 گرم
- زرده تخم مرغ :3 عدد
- شکر:200 گرم
- وانیل :2/1 قاشق چای خوری
- شیره انگور:به میزان لازم
- ژلاتین ذوب شده :2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه سوفله برنج یخچالی
یک پیمانه برنج را خوب بشویید و به همراه یک پیمانه آب روی حرارت قرار دهید تا بجوشد.
در ادامه شیر را افزوده و اجازه دهید بجوشد و به خورد برنج برود و غلیظ شود، حالا شعله را خاموش کنید و اجازه دهید شیر برنج خنک شود.
در این میان سه عدد زرده را در کاسه ای بریزید و به همراه شکر و وانیل هم بزنید تا کف کرده و کشدار شود.
شیر برنج و مخلوط زرده را با هم مخلوط کرده و خامه را بریزید و هم بزنید تا همه مواد باهم ترکیب شوند.
در آخر ژلاتین ذوب شده را افزوده و هم بزنید تا با مواد قبلی مخلوط شود، داخل هر رم کین دو قاشق شیره بریزید.
در ادامه مواد سوفله را داخل رم کین ها بریزید و دور آن ها را با فویل بپوشانید.
رم کین ها را برای 7 تا 8 ساعت در یخچال نگهداری کنید تا سوفله خودش را بگیرد.
نکات تکمیلی در مورد سوفله برنج یخچالی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
سوفله برنج یخچالی را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .