مواد لازم برای سوفله مرغ و هویج
- سینه مرغ :یک عدد
- هویج :3 الی 4 عدد
- جعفری خرد شده :3 قاشق غذاخوری
- فلفل دلمه ای:یک عدد
- پنیر رنده شده:به میزان لازم
- تخم مرغ :4 عدد
مواد لازم برای سس بشامل :یک لیوان
- پیاز :یک عدد
- آرد :2 قاشق غذاخوری
- کره :2 قاشق غذاخوری
- شیر :یک و نیم پیمانه
- نمک و فلفل سیاه :به میزان لازم
طرز تهیه سوفله مرغ و هویج
سینه مرغ را به صورت قیمه ای خرد کنید و با پیاز و مقداری نمک و فلفل و یک تکه چوب دارچین آبپز کنیدتا مزه دار شود.
هویج را به صورت خلالی کنید و با کمی نمک بپزید.
در حین پخته شدن هویج و مرغ ، یک عدد پیاز را خیلی ریز رنده کنید و با کره تفت دهید.بعد به آن آرد ، نمک وفلفل را اضافه کنید و دوباره کمی تفت بدهید.
در آخر شیر را کم کم اضافه کنید و مدام هم بزنید وقتی سس قوام لازم را پیدا کرد از روی حرارت بردارید.فلفل دلمه ای را هم به اندازه یک حبه قند ریز کنید.جعفری را هم ریز کنید .
فر را روشن کرده و روی آخرین درجه بگذارید و بعد از دو یا سه دقیقه روی حرارت 180درجه سانتیگراد و یا روی شماره4 تنظیم کنید .
سفیده و زرده تخم مرغ ها را از هم جدا کنید و در دو ظرف جداگانه آنها را خوب بزنید تا زرده رنگش روشن شود و سفیده هم مثل پف کند و سبک شود.
ظرف پیرکسی مورد نظرتان را چرب کنید و کمی پنیر رنده شده داخل آن بریزید.
مرغ ، هویج ، فلفل و جعفری خرد شده را با سس بشمال مخلوط کنید و بعد زرده را به آنها اضافه کنید و هم بزنید.
در آخر سفیده ی تخم مرغ را اضافه کنید و آرام آرام هم بزنید. همه مواد را داخل ظرف پیرکس ریخته و روی آنرا صاف کنید و بقیه پنیر رنده شده را روی سطح سوفله بریزد و ظرف را به مدت نیم الی سه ربع ساعت روی پنجره اول فر بگذارید تا روی سوفله طلایی شود.
تهیه سوفله مرغ و هویج
نکات تکمیلی در مورد سوفله مرغ
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45دقیقه میباشد .
سوفله مرغ را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .