مواد لازم برای سوپ آرتیشو و تره
- خامه صبحانه :100 گرم
- لیموترش تازه :1 عدد
- سینه مرغ :200 گرم
- پیاز :1 عدد
- تره:1 دسته کوچک
- شیر :1 لیوان
- آب :3 لیوان
- برنج :150 گرم
- کنسرو آرتیشو:1قوطی
- روغن زیتون :مقداری
- زعفران :مقداری
- نمک :به میزان دلخواه
سوپ آرتیشو
طرز تهیه سوپ آرتیشو و تره
پیاز را خرد کنید و به همراه سینه مرغ ریز خرد شده داخل کمی روغن زیتون تفت دهید. کمی زعفران و نمک به مرغ اضافه کنید و به همراه 3 لیوان آب و برنج داخل قابلمه بپزند.
در نیم ساعت اخر پخت مخلوط مرغ و برنج آرتیشو را اضافه کنید و اجازه دهید تمام مواد با هم بجوشند و مزه دار شوند.
سوپ پخته شده را از روی حرارت بردارید و داخل میکسر بریزید و کاملا به شکل پوره در بیاورید.
سپس مجددا به داخل قابلمه برگردانید و روی حرارت قرار دهید. تره را خوب ریز خرد کنید و به همراه شیر به سوپ اضافه کنید و بگذارید تا 15دقیقه ای با حرارت ملایم بجوشد.
در آخر هم خامه را به سوپ اضافه کنید و وقتی که گرم شد سوپ را از روی حرارت بردارید و داخل ظرف مورد نظر سرو کنید.برای چاشنی این سوپ هم میتوانید از آب لیمو ترش تازه استفاده کنید.
نکات تکمیلی در مورد سوپ آرتیشو
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45دقیقه میباشد .
سوپ آرتیشو را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .