مواد لازم برای سوپ بذرک
- بذرک : 200 گرم
- آرد گندم : 200 گرم
- آب : یک لیتر
- روغن یا کره : به مقدار لازم
- شیره انگور در صورت تمایل : 150 گرم
طرز تهیه سوپ بذرک
تخم بذرک را داخل آسیاب کن بریزید و کاملا پودرش کنید .سپس با آرد گندم مخلوط کنید.
قابلمه ای را روی حرارت ملایم قرار دهید و مخلوط پودر بذرک و آرد را داخل آن تفت دهید و بعد داخل آن یک لیتر آب بریزید تا بجوشد.
بعد از به جوش آمدن آب ،حرارت را کم کنید تا سوپ جا بیفتد . سوپ آماده شده را داخل ظرف مورد نظرتان بکشید و روی آن مقداری کره یا روغن بریزید و اگر دوست داشتید از شیره انگور هم میتوانید استفاده کنید و داخل سوپ بریزید.
نکات تکمیلی در مورد سوپ بذرک
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
سوپ بذرک را می توانید در وعده میان وعده - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .