مواد لازم برای سوپ تره فرنگی و سیب زمینی
- سیب زمینی پخته رنده شده نیم کیلو
- کرفس ریز خرد شده دو شاخه
- تره فرنگی یک شاخه
- کره یک قاشق غذاخوری
- شیر گرم 2 پیمانه
- زرده تخم مرغ دو عدد
- خامه یک چهارم پیمانه
- آب لیمو یک قاشق چایخوری
- نمک یک قاشق چایخوری
طرز تهیه سوپ تره فرنگی و سیب زمینی
ابتدا سیب زمینی هایی که از قبل پخته شده اند را رنده کنید.سپس کرفس ها را در اندازه ریز خرد کرده و همراه با کره تفت کمی تفت بدهید.
در مرحله بعدی تره فرنگی به طور نازک برش داده و با سیب زمینی و شیر و کرفس تفت داده شده روی شعله گاز بگذارید تا تره کاملاً پخته شود.
و در نهایت برای اینکه نبرد زرده تخم مرغ را اول با کمی سوپ مخلوط کنید تا مقداری ولرم شود سپس زمانی که سوپ چند جوش زد شعله گاز را خاموش کنید و آبلیمو را همراه با خامه داخل سوپ ریخته و سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد سوپ تره فرنگی
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30دقیقه میباشد .
سوپ تره فرنگی را می توانید در وعده میان وعده - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .