مواد لازم سوپ ریبولیتا
- پیاز ریز خرد شده:1 عدد متوسط
- هویج ریز خرد شده:3 عدد متوسط
- کرفس ریز خرد شده :2 عدد متوسط
- سیر ریز خرد شده :2 حبه
- روغن زیتون :¼ پیمانه
- کدو خیاری ریز خرد شده :1 عدد متوسط
- اسفناج ریز خرد شده :3 پیمانه
- لوبیا سفید آب پز شده:600 گرم
- گوجه فرنگی له شده :600 گرم
- آب مرغ :3 پیمانه
- نمک و فلفل :به میزان لازم
- جعفری ساتوری شده:1 ساقه
- نان تست یا باگت بیات خرد شده :2 پیمانه
مواد لازم برای روی سوپ
- پستو:به میزان لازم
- روغن زیتون:به میزان لازم
- پنیر پارمژان رنده شده :به میزان لازم
سوپ ریبولیتا بسیار خوشمزه و مفید
طرز تهیه سوپ ریبولیتا
داخل قابلمه ای روغن زیتون بریزید و هویج ،پیاز، سیر و کرفس خرد شده را داخل آن تفت می دهیم تا نرم شوند.
بعد از تفت این سبزیجات، کدو ، جعفری ، اسفناج ، گوجه فرنگی و 3 پیمانه آب مرغ را روی آنها بریزید به طوری که روی سبزیجات را بگیرد.
سپس سوپ را به مدت یک ساعت و نیم روی حرارت ملایم میگذاریم تا بپزد.
بعد از یک ساعت و نیم ،لوبیا سفید را به مواد سوپ اضافه کنید و اجازه دهید یک ربع دیگر سوپ بپزد. مقداری نمک و فلفل هم داخل سوپ بریزید تا مزه دار شود.
نان های بیات شده را ریز خرد کنید و داخل سوپ بریزید. آنقدر با هم زن دستی هم می زنیم تا خرده های نان کاملاً در سوپ حل شوند.
روی سوپ آماده شده کمی پستو به همراه روغن زیتون و کمی پنیر پارمژان رنده شده بریزید و سوپ را در دمای اتاق سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد سوپ ریبولیتا
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40دقیقه میباشد .
سوپ ریبولیتا را می توانید در وعده شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .