مواد لازم سوپ سبزیجات
- پیاز ریز خرد شده:1 پیمانه
- هویج ریز خرد شده:1 عدد
- ساقه کرفس ریز خرد شده :1 عدد
- سیر ریز خرد شده :1 حبه
- کلم بروکلی ریز خردشده :6 پیمانه
- آب مرغ بدون نمک :2 پیمانه
- شیر کم چرب:2 پیمانه
- فلفل سیاه :به میزان دلخواه
پخت سوپ سبزیجات
طرز تهیه سوپ سبزیجات
قابلمه ای بزرگ انتخاب کنید و داخل آن کرفس پیاز، هویج و آب مرغ را بریزید و بر روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیایند.
بعد از جوش آمدن مواد سوپ ، بروکلی را به بقیه مواد آن اضافه کرده و می گذاریم تمام به مدت نیم ساعت تمام سبزیجات کاملاً پخته و نرم شوند.
سپس حرارت را خاموش میکنیم و می گذاریم تا مواد سوپ کمی خنک شوند. بعد از خنک شدن مواد سوپ را داخل دستگاه مخلوط کن و یا غذا ساز میریزیم تا مواد کاملا با هم مخلوط و له شوند.
وقتی مواد سوپ حالت پوره ای و کشدار پیدا کرد شیر را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شوند.
سوپ پوره ای شده را به داخل قابلمه باز گردانید و بگذارید تا گرم شود و بعد آن را سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد سوپ سبزیجات
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
سوپ سبزیجات را می توانید در وعده میان وعده - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .