مواد لازم برای سوپ عدس اسپایسی
- زنجبیل تازه :تکه ای کوچک
- پودر زیره :یک قاشق چای خوری
- پودر فلفل قرمز:نصف قاشق چای خوری
- پیاز :یک عدد
- هویج بزرگ :2 عدد
- عدس قرمز یا دال عدس :150 گرم
- آب سبزیجات یا مرغ :دو و نیم پیمانه
- گشنیز :یک دسته کوچک
- روغن :مقداری برای سرخ کردن
- لیمو :یک عدد
طرز تهیه سوپ عدس اسپایسی
برای درست کردن سوپ دال عدس باید زنجیفل ، هویج و پیاز را پوست بکنید و رنده کنید.
سپس داخل یک قابلمه، به اندازه یک قاشق غذاخوری روغن بریزید تا بر روی حرارت گرم شود. بعد داخل آن زیره، پودر فلفل قرمز و زنجفیل را برای چند ثانیه تفت دهید تا عطر و بوی ادویه ها به مشام برسد.
بعد پیاز و هویج را اضافه کنید و چند دقیقه ای تفت دهید.
در مرحله بعد عدس را به همراه آب سبزیجات یا آب مرغ به بقیه مواد اضافه کنید و بگذارید تا بجوشد و بعد از جوشیدن حرارت را کم کنید و بگذارید تا مواد به مدت 15 دقیقه بپزند.
وقتی عدس ها نرم شدند سوپ شما آمادست و می توانید سرو کنید.
البته میتوان مواد سوپ را داخل مخلوط کن ریخت و به صورت پوره در آورد.
قبل از سرو سوپ میتوانید مقداری آب لیمو و گشنیز خرد شده به آن اضافه کنید و بعد در کاسه های سوپ خوری سرو کنید.
نکات
این سوپ حسابی تند و تیز است پس به کسانی که غذای تند دوست ندارند توصیه نمیشود.
سعی کنید در صورت امکان از دال عدس برای طعم بهتر سوپ استفاده کنید.
ممکن است نوع و جنس عدستان طوری باشد که پخت عدس بیشتر از 15 دقیقه طول بکشد.
طرز تهیه سوپ عدس اسپایسی
نکات تکمیلی در مورد سوپ عدس
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 50دقیقه میباشد .
سوپ عدس را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .