مواد لازم برای سوپ لوبیا قرمز و برنج گلوتن دار
- لوبیا قرمز (از قبل 2 ساعت در آب سرد خیس بخورد) :یک فنجان
- برنج سیاه (گلوتن دار، از قبل 2 ساعت در آب سرد خیس بخورد):4 قاشق سوپ خوری
- پوست نارنگی :یک عدد
- آب:یک و نیم لیتر
- نبات :100 گرم
- نمک :کمی
- شیر نارگیل:اختیاری
سوپ لوبیا قرمز و برنج گلوتن دار
طرز تهیه سوپ لوبیا قرمز و برنج گلوتن دار
قابلمه ای را روی حرارت قرار دهید و داخل آن برنج سیاه، پوست نارنگی ، لوبیا قرمز و یک و نیم لیتر آب بریزید و حرارت را بالا ببرید تا به جوش بیاید.
سپس حرارت را کم کنید و بگذارید سوپ 2 تا 3 ساعت به آرامی بپزد تا لوبیا قرمز نرم شده و آب سوپ کم شود.
وقتی مخلوط غلیظ شد نبات و کمی نمک را هم به قابلمه اضافه کنید و هم بزنید تا نبات کاملا آب شود.
سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و سوپ داغ را در صورت تمایل با شیر نارگیل سرو کنید.
سوپ لوبیا قرمز
نکات تکمیلی در مورد سوپ لوبیا قرمز
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت و 30دقیقه میباشد .
سوپ لوبیا قرمز را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .