مواد لازم سوپ هویج و سیب زمینی
- هویج متوسط :2 عدد
- آب مرغ :3 تا 4 پیمانه
- زردک :2 عدد
- سیب زمینی :1 عدد
- جعفری :2 قاشق سوپ خوری
- روغن زیتون :به مقدار لازم
- خرده نان تست شده :به مقدار لازم برای سرو
- نمک و فلفل سیاه :به مقدار لازم
طرز تهیه سوپ هویج و سیب زمینی
ابتدا فر را از قبل روی درجه 200 سانتی گراد گرم کرده و سیب زمینی،هویج و زردک را در اشکال مکعبی ریز خرد کنید.
پس از این کار همه سبزیجات خرد شده را به طور یک لایه داخل سینی فر پهن کرده و مقداری نمک،فلفل و روغن زیتون روی آن ها بپاشید.
مواد را با هم به خوبی مخلوط کرده و 25 تا 35 دقیقه آن ها را داخل فر قرار داده تا سبزیجات نرم شوند برای بهتر نرم شدن می توانید 1 یا 2 بار سبزیجات را زیر و رو کنید.
در مرحله بعدی آب مرغ و سبزیجات گریل شده را در میکسر ریخته و پوره کنید.
موادی که پوره شد را مجددا داخل قابلمه ریخته و جعفری را به آن بیفزایید و بهم بزنید و آب مرغ را به آن اضافه کنید تا رقیق شود و باز روی حرارت قرار دهید.
حال سوپ را اندکی بچشید و اگر نیاز به نمک و فلفل داشت اضافه کنید. دوباره سوپ را روی حرارت کم قرار دهید تا قوام و غلظت آن بیشتر شود.
در نهایت تست یا نان باگت ها را در اشکال مکعبی به اندازه 2 سانتی متری خرد کرده و در ماهیتابه با کمی روغن زیتون و نمک و فلفل تفت بدهید تا طلایی شود.
می توانید سوپ را سرو کرده و روی آن را با نان تست شده تزئین نموده و نوش جان کنید.
نکات تکمیلی در مورد سوپ هویج
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
سوپ هویج را می توانید در وعده میان وعده - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .