مواد لازم برای سیب زمینی فرانسوی تنوری
- سیب زمینی:800 گرم
- پیاز :400 گرم
- پنیر پارمسان :به میزان لازم
- سیر رنده شده :3 حبه
- کره :یک قالب
- جعفری:یک دسته کوچک
- عصاره مرغ :یک عدد
- ادویه:به مقدار دلخواه
- روغن زیتون :به اندازه لازم
- نمک و فلفل سیاه:به مقدار کافی
سیب زمینی فرانسوی
طرز تهیه سیب زمینی فرانسوی تنوری
ابتدا فر را روی حرارت 200 درجه سانتی گراد یا 400 درجه فارنهایت روشن کنید تا گرم شود.
سیب زمینی ها را بشوید و پوست بکنید.بعد به صورت دایره ای برش بزنید.
بعد به سراغ پیازها بروید و بعد از پوست کندن پیازها ، آنها را خلالی خرد کنید.
جعفری را از شاخه جدا کنید و بعد از شستن با یک چاقو آن را ریز خرد کنید.
ظرفی نسوز انتخاب کنید و مقداری روغن زیتون داخل آن ریخته و سیب زمینی های برش زده را به صورت لایه ای داخل تابه بچینید.
در لابه لای لایه های سیب زمینی ،جعفری ، پیاز و سیر خرد شده را بریزید و روی هر لایه مقداری نمک و فلفل بپاشید و در هر لایه پنیر پارمسان رنده کنید.
عصاره مرغ را در مقداری آب جوش حل کنید و روی سیب زمینی ها بریزید. در آخر هم یک قالب کره را روی سیب زمینی ها بمالید و با فویل روی ظرف را بپوشانید و به مدت 45 دقیقه داخل فر قرار دهید.
پس از تنوری شدن سیب زمینی ها ، آن را از فر بیرون آورده و فویل روی آن را بردارید و مجددا ظرف را در قسمت پایین فر به مدت 20 تا 40 دقیقه ، یعنی تا زمانی که روی آن کاملا طلایی شود در فر نگه میداریم.
سیب زمینی تنوری را در کنار انواع سس ها سرو کنید.
سیب زمینی فرانسوی تنوری
نکات تکمیلی در مورد سیب زمینی فرانسوی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت میباشد .
سیب زمینی فرانسوی را می توانید در وعده میان وعده - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .