مواد لازم برای براونی دبل چاکلت
- شکر سفید نصف فنجان
- کره 2 ق غ
- آب 2 ق غ
- شکلات چیپسی 1 و نیم فنجان
- تخم مرغ 2 عدد
- عصاره وانیل نصف ق چ
- آرد دو سوم فنجان
- جوش شیرین یک چهارم ق چ
- نمک نصف ق چ
- مینی شکلات چیپسی دو سوم فنجان برای مخلوط کردن با خمیر براونی
مواد لازم برای سس شکلاتی روی براونی
- کره نصف فنجان
- پودر کاکائو دو سوم فنجان
- پودر شکر 3 فنجان
- شیر یک سوم فنجان
- عصاره وانیل 1 ق چ
طرز تهیه براونی دابل چاکلت
فر را با دمای 165 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود . یک سینی 20 سانتی را چرب کنیدو کف سینی را با کاغذ روغنی بپوشانید .
شکر ، کره و آب را مخلوط نموده روی حرارت بگذارید تا به جوش آید .
از روی حرارت بداشته شکلات چیپسی را اضافه کرده هم بزنید تا ذوب شود سپس تخم مرغ و وانیل را هم با مواد مخلوط نمایید .
آرد ، جوش شیرین و نمک را اضافه کرده مخلوط کنید تا خمیر یکدست شود و اثری از آرد باقی نماند سپس مینی شکلات چیپسی ها را با خمیر مخلوط کنید .
خمیر را در سینی که آماده کرده اید ریخته و رویش را کاملا صاف کنید و به مدت 25 – 30 دقیهق در فر بگذارید تا بپزد . بعد از پخت در خود سینی اجازه دهید کاملا خنک شود سپس بدون این که براونی را از سینی برگردانید برش بزنید .
برای تهیه سس شکلاتی روی براونی کره را ذوب کرده با کاکائو مخلوط نمایید .
پودر شکر و شیر را اضافه کرده هم بزنید تا یکدست شود . در آخر وانیل را با مواد مخلوط نمایید . اگر سس خیلی غلیظ بود میتوانید کمی دیگر شیر به آن اضافه کنید .
سس شکلاتی را روی براونی ریخته صاف کنید و در صورت تمایل یک مشت شکلات چیپسی هم رویش بریزید .
نکات تکمیلی در مورد براونی دبل چاکلت
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
براونی دبل چاکلت را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .