مواد لازم حلوای پسته
- آرد:500 گرم
- کره:250 گرم
- روغن مایع: 125 میلی لیتر
- پسته پودر شده:100 گرم
- هل:2 قاشق سوپ خوری
- رنگ سبز خوراکی:به میزان لازم
مواد لازم شربت
- آب:500 میلی لیتر
- شکر:500 گرم
طرز تهیه حلوای پسته
ابتدا پوست کدو و سیب زمین ها را گرفته و خرد کنید و به همراه 2 لیتر آب و مقداری نمک روی حرارت بگذارید تا پخته شود.
بعد از 30 دقیقه آن را با چرخ همهکاره یا گوشت کوب برقی له کنید.
سپس در ظرفی جداگانه آرد را تفت دهید تا به رنگ طلایی شود و بعد کره را بیافزایید
و در نهایت به مخلوط فوق افزوده و مقداری فلفل سیاه اضافه کنید و بعد از روی حرارت برداشته و خامه را افزوده و در ظرف مورد نظر سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد حلوای پسته
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40دقیقه میباشد .
حلوای پسته را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 20 نفر مناسب میباشد .