مواد لازم برای سیب کاراملی با بادام زمینی
- سیب
- کارامل وانیلی
- بادام زمینی های شور یا عسل اندود
طرز تهیه سیب کاراملی با بادام زمینی
این دسر مدرن و خوشمزه به خاطر ظاهر جالبی که دارد یکی از دسرهای مورد علاقه بچه ها میباشد، سیب کاراملی با بادام زمینی را به راحتی میتوانید در منزل درست کرده و به همراه فرزندانتان میل کنید.
ابتدا سیب ها را بشویید و شاخه و قسمت سفت زیر آن را بگیرید. بهتر است از سیب های ریز برای این دسر استفاده نمایید.سیخ های چوبی کوچکی را از انتهای سیب ها داخل آن فرو کرده و کنار بگذارید.
حالا سراغ درست کردن کارامل بروید.بادام های زمینی شور را در ظرفی خرد کرده و کنار دستتان بگذارید.دو قاشق غذاخوری آب را با 400 گرم کارامل وانیلی را در قابلمه ای بریزید و روی حرارت متوسط قرار داده و هم بزنید.
بعد از اینکه کارامل گرم شد ، سیب ها را داخل کارامل فرو کرده بلافاصله در بادام زمینی و یا عسل اندود بغلطانید.سیب ها را روی یک فویل قرار داده و در یخچال بگذارید تا کارامل خودش را بگیرد.
سیب های کاراملی را در دیس پذیرایی بچینید و سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد سیب کاراملی با بادام زمینی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 5دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10دقیقه میباشد .
سیب کاراملی با بادام زمینی را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .