مواد لازم شرت کیک
- تخم مرغ :4 عدد
- شکر:120 گرم
- آرد الک شده:120 گرم
- شیر :یک قاشق غذاخوری
- کره :30 گرم
- شکر برای شربت :دو قاشق قاشق غذاخوری
- آب برای شربت:4 قاشق غذاخوری
- خامه، در داخل خامه دو تا سه قاشق غذاخوری شکر و کمی وانیل می ریزیم:200–400 گرم
- توت فرنگی یا موز یا هلو :به مقدار لازم
پخت خانگی شرت کیک
طرز تهیه شرت کیک
ابتدا کره و شیر را در شیرجوش بریزید و روی حرارت بگذارید تا کره کاملا آب شود سپس آن را کنار بگذارید.
در مرحله بعد 120 گرم آرد را الک کرده و کنار بگذارید. در ادامه 4 عدد تخم مرغ را داخل کاسه ای بشکنید و به همراه 120 گرم شکر خوب هم بزنید تا پف کرده و سفت شود طوری که اگر کاسه را برگردانید بیرون نریزد.
در این مرحله آرد را به تدریج افزوده و مخلوط نمایید. در مرحله بعدی مخلوط شیر و کره را بریزید و مجدد مواد را هم بزنید تا کاملا یکدست شود.
قالب مورد نظر را چرب کرده و با کاغذ روغنی بپوشانید. مایه کیک را داخل قالب بریزید و به فر منتقل کنید.
کیک را برای نیم ساعت تا 40 دقیقه در فری که با دمای 170 درجه گرم شده بپزید.
در این میان 200 تا 400 گرم خامه را به همراه دو تا سه قاشق شکر و کمی وانیل بزنید تا خامه فرم بگیرد سپس آن را داخل قیف بریزید.
بعد از اینکه کیک پخت و خنک شد آن را از قالب خارج کنید. دو قاشق شکر را با کمی آب جوش مخلوط کرده و با قلمو روی کیک بکشید سپس آن را با خامه فرم گرفته و میوه دلخواه تزیین کرده و سرو نمایید.
نکات تکمیلی در مورد شرت کیک
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40دقیقه میباشد .
شرت کیک را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .