مواد لازم برای شکلات بادام زمینی
- کره بادام زمینی :125 گرم
- کره :30 گرم
- پودر قند :55 گرم
- نمک:یک هشتم قاشق چایخوری
- شکلات تلخ:300 گرم
- شکلات شیری :300 گرم
طرز تهیه شکلات بادام زمینی
ابتدا قابلمه ای را آب کرده و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد سپس یک کاسه که اندازه آن مناسب دهانه قابلمه باشد بردارید و کره و کره بادام زمینی را داخل آن بریزید و با قاشق خوب هم بزنید تا ذوب شده و با یکدیگر مخلوط شوند.
سپس کاسه را از روی قابلمه برداشته و نمک و پودر قند را با کره آب شده مخلوط کرده و خوب هم بزنید تا کاملا با هم ترکیب شوند.
حالا شکلات ها را داخل کاسه دیگری بریزید و روی قابلمه آب جوش بگذارید و با قاشق هم بزنید تا شکلات ها ذوب شده و با یکدیگر مخلوط شوند.
در مرحله بعد نیمی از حجم قالب ها را با شکلات آب شده پر کنید طوری که دیواره های قالب هم به شکلات آغشته شود، سپس روی آن ها مقداری از کرمی که آماده کرده اید بریزید و دوباره روی آن را با شکلات پر کنید.
شکلات ها را برای 30 دقیقه داخل یخچال بگذارید تا خودش را ببندد سپس آن ها را از قالب بیرون آورده و در ظرف مورد نظر بچینید
نکته:
اگر میخواهید شکلاتی نرم و لطیف داشته باشید قبل از اینکه کره را روی حرارت قرار دهید به آن 10 گرم مارگارین اضافه کنید.
همچنین بهتر است از کره بادام زمینی که داخل آن تکه های بادام وجود دارد استفاده کنید تا در هنگام خوردن شکلات ها بادام زیر دندان بیاید.
شکلات ها را بیش از اندازه گرم نکنید زیرا باعث میشود ظاهر شکلات ها جالب از آب درنیاید، همچنین بهترین قالب برای تهیه این شکلات قالب های سیلیکونی مخصوص شکلات میباشد.
شکلات بادام زمینی با طعمی بی نظیر
نکات تکمیلی در مورد شکلات بادام زمینی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
شکلات بادام زمینی را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .