مواد لازم برای شیرینی نوروزی پادرازی :
از جمله شیرینی های خشک می توان به شیرینی دانمارکی و کیک یزدی اشاره نمود که در مجلس ها و مهمانی ها بیشترین حضور را دارند اما در این بین شیرینی پادرازی شکل زیبا و طعمی نرمال را دارد که می تواند در کنار مابقی شیرینی ها در پذیرایی ها نقش داشته باشد ، اما درست کردن خانگی شیرینی پادرازی بسیار آسان و جذاب می باشد که به شما پیشنهاد میکنیم در ادامه این مطلب ما را همراهی کنید تا طرز تهیه آن را برای شما بیان کنیم :
مواد لازم برای شیرینی پادرازی
- آرد گندم :125 گرم
- آرد نخودچی :150 گرم
- آرد برنج :125 گرم
- پودر شکر :150 گرم
- کره :250 گرم
- تخم مرغ :2 عدد
- پودر هل :1 چهارم قاشق چایخوری
- تخم مرغ اضافی ،کنجد،پودر پسته ،آب زعفران و روغن مایع :برای تزیین.
طرز تهیه شیرینی پادرازی مشهدی برای عید نوروز :
ابتدا همه مواد را از نیم ساعت قبل در دمای محیط قرار دهید. سپس پودر شکر و کره نرم شده را با هم مخلوط کنید و با هم زن برقی خوب هم بزنید تا شکر داخل کره حل شود.
بعد از اینکه از مخلوط کره و شکر ، کرم نرم و لطیفی بدست آمد. تخم مرغ ها را دانهدانه به آن اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط یکدستی به وجود بیاید.
پودر هل را هم بعد هم زدن تخم مرغ ها به مایه شیرینی اضافه کنید. آرد ها را با هم مخلوط کنید و 3 بار الک کنید. بعد آردهای الک شده را کمکم به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا حالت خمیری پیدا کند.
خمیر را با دست خوب ورز دهید. سپس داخل نایلون قرار دهید تا به مدت یک ساعت در یخچال استراحت کند.
بعد از سپری شدن زمان استراحت خمیر ، آن را روی سطح صافی باز کنید و خمیر را روی آن قرار دهید. یک نایلون روی خمیر بگذارید و با وردنه خمیر را باز کنید.
با یک قالب مستطیلی مثل قالب زبان ، خمیر ها را قالب بزنید و مجددا روی آنها نایلون قرار دهید و با کفگیر کمی روی آنها را فشار دهید تا خمیر پهن تر شود.
خمیر قالب زده را داخل سینی چرب شده فر بچینید. یک عدد زرده تخم مرغ را با زعفران و کمی روغن مایع مخلوط کنید و با قلمو روی سطح شیرینی ها بمالید.
روی شیرینی ها با چنگال خطوط عمودی ایجاد کنید و مقداری کنجد روی آنها بپاشید و داخل فر قرار دهید تا طلایی رنگ شود.
نکات تکمیلی در مورد شیرینی پادرازی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و و 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10دقیقه میباشد .
شیرینی پادرازی را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .