مواد لازم برای آش امام قزوین :
- برنج:2 پیمانه
- گوشت گوسفندی:1 کیلو
- آب گوشت:2 پیمانه
- پیاز داغ:2 پیمانه
- ماش:1 پیمانه
- بلغور:1 پیمانه
- عدس:1 پیمانه
- لوبیا چشم بلبلی:1 پیمانه
- لوبیا قرمز:1 پیمانه
- فلفل سبز:1 یا 2 عدد
- دارچین:1 قاشق مربا خوری
- روغن:به مقدار نیاز
- نمک ، فلفل و زردچوبه:به مقدار لازم
طرز تهیه آش امام قزوین:
تمام حبوبات را جداگانه از چند ساعت قبل خیس کنید و طی آن چند بار آب آنها را عوض کنید .برنج را هم بشویید.
سپس تمام حبوبات را به همراه برنج ، گوشت ، آب گوشت و مقداری از پیاز داغ ( مقداری برای تزیین نگه دارید)و یکی دو عدد فلفل سبز در قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بپزند.
بعد از کمی پخته شدن مواد ، نمک ، فلفل و زردچوبه را به داخل بقیه مواد اضافه کنید.
گوشت را پس از پختن ، ریش ریش و یا له کنیدو با کمی روغن تفت دهید و بعد دوباره داخل آش بریزید. برای تزیین آش از پیاز داغ و دارچین استفاده کنید.
اگر لازم بود آش لعاب بیشتری داشته باشد .میتوانید مقداری آرد در آب سرد حل کنید و داخل آش بریزید.
نکات تکمیلی در مورد آش امام قزوین
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 3 ساعت میباشد .
آش امام قزوین را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .