وی فور یو
یک سال پیش / خواندن دقیقه

طرز تهی “آش امام قزوین”

طرز تهی “آش امام قزوین”

در ادامه این مطلب می توانید طرز تهیه “آش امام قزوین” را مشاهده کنید .

مواد لازم برای آش امام قزوین :

  • برنج:2 پیمانه
  • گوشت گوسفندی:1 کیلو 
  • آب گوشت:2 پیمانه
  • پیاز داغ:2 پیمانه
  • ماش:1 پیمانه
  • بلغور:1 پیمانه
  • عدس:1 پیمانه
  • لوبیا چشم بلبلی:1 پیمانه
  • لوبیا قرمز:1 پیمانه
  • فلفل سبز:1 یا 2 عدد
  • دارچین:1 قاشق مربا خوری
  • روغن:به مقدار نیاز
  • نمک ، فلفل و زردچوبه:به مقدار لازم

آش امام قزوین

طرز تهیه آش امام قزوین:

تمام حبوبات را جداگانه  از چند ساعت قبل خیس کنید و طی آن چند بار آب آنها را عوض کنید .برنج را هم بشویید.

سپس تمام حبوبات را به همراه برنج  ، گوشت ، آب گوشت و مقداری از پیاز داغ ( مقداری برای تزیین نگه دارید)و یکی دو عدد فلفل سبز در قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بپزند.

بعد از کمی پخته شدن مواد ، نمک ، فلفل و زردچوبه را به داخل بقیه مواد اضافه کنید.

گوشت را پس از پختن ، ریش ریش  و یا له کنیدو با کمی روغن تفت دهید و بعد دوباره داخل آش بریزید. برای تزیین آش از پیاز داغ و دارچین استفاده کنید.

اگر لازم بود آش لعاب بیشتری داشته باشد .میتوانید مقداری آرد در آب سرد حل کنید و داخل آش بریزید.

تهیه آش امام قزوین

نکات تکمیلی در مورد آش امام قزوین

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 3 ساعت میباشد .
آش امام قزوین را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع