مواد لازم برای آبگوشت ذرت
- روغن یا کره گیاهی:یک قاشق غذاخوری
- پیاز قرمز:نصف خرد شده
- فلفل دلمه ای قرمز ، سیر و سیب زمینی خرد شده:دو قاشق غذا خوری
- ذرت کنسرو شده:سیصد گرم
- گل کلم:پنجاه گرم
- پنیز پیتزا:75 گرم
- گشنیز تازه:به مقدار لازم
- نمک و فلفل:به مقدار دلخواه
- شیر :ششصد سی سی
- آرد:سه قاشق غذا خوری
طرز تهیه آبگوشت ذرت
قابلمه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخل آن بریزید تا داغ شود ،
سپس پیاز ، سیر ، فلفل دلمه ای و سیب زمینی خرد شده را داخل روغن بریزید و برای چند دقیقه تفت دهید.
بعد به آنها آرد اضافه کنید و هم بزنید .
شیر را کمی گرم کنید فقط در حد 30 ثانیه و بعد داخل مواد تفت داده شده بریزید و هم بزنید.
ذرت و گل کلم را هم اضافه کنید و منتظر بمانید تا همه مواد با هم بجوش بیایند.
بعد حرارت را کم کنید و مقداری نمک و فلفل به آن اضافه کنید.تا به مدت 20 دقیقه بجوشند .
بعد از اینکه سبزیجات ترد شدند آن را از روی حرارت بردارید و چند دقیقه قبل از سرو کردن آب گوشت به آن پنیر پیتزا اضافه کنید.
نکات تکمیلی در مورد آبگوشت ذرت
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
آبگوشت ذرت را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .