مواد لازم برای آش دوغ همدان :
- دوغ محلی :4 پیمانه
- نخود :نصف پیمانه
- بلغور:1 پیمانه
- برگ چغندر یا اسفناج : 500گرم
- پیاز داغ: 5 قاشق غذاخوری
طرز تهیه آش دوغ همدان :
نخود و بلغور را از چند ساعت قبل جداگانه با ـآب سرد خیس کنید . سپس نخود ها را بپزید و بعد بلفور را به نخود پخته شده اضافه کنید و صبر کنید تا هر دو حبوبات حسابی پخته شوند.
بعد دوغ را به حبوبات پخته شده اضافه کنید و مدام آش را هم بزنید .بعد از یک ساعت اضافه شدن دوغ اسفناج خرد شده را اضافه کنید و همچنان هم بزنید .
اگر آش سفت بود به آن دوغ بیشتری اضافه کنید.بعد از پخت اسفناج ، آش شما آمادست و میتوانید در ظرف دلخواه بکشید. و با پیاز داغ روی آن را تزیین کنید.
نکات تکمیلی در مورد آش دوغ همدان
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 3 ساعت میباشد .
آش دوغ همدان را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .