وی فور یو
یک سال پیش / خواندن دقیقه

طرز تهیه “آش دوغ همدان”

طرز تهیه “آش دوغ همدان”

“آش دوغ همدان” در صالح آباد به عنوان نذری در میان مردم پخش می شود.با ما همراه باشید.

مواد لازم برای آش دوغ همدان :

  • دوغ محلی :4 پیمانه
  • نخود :نصف پیمانه
  • بلغور:1 پیمانه
  • برگ چغندر یا اسفناج :  500گرم
  • پیاز داغ:  5 قاشق غذاخوری
آش محلی

طرز تهیه آش دوغ همدان :

نخود و بلغور را از چند ساعت  قبل جداگانه با ـآب سرد خیس کنید . سپس نخود ها را بپزید و بعد بلفور را به نخود پخته شده اضافه کنید و صبر کنید تا هر دو حبوبات حسابی پخته شوند.

بعد دوغ را به حبوبات پخته شده اضافه کنید و مدام آش را هم بزنید .بعد از یک ساعت اضافه شدن دوغ اسفناج خرد شده را اضافه کنید و همچنان هم بزنید .

اگر آش سفت بود به آن دوغ بیشتری اضافه کنید.بعد از پخت اسفناج ، آش شما آمادست و میتوانید در ظرف دلخواه بکشید. و با پیاز داغ روی آن را تزیین کنید.

آش دوغ محلی

نکات تکمیلی در مورد آش دوغ همدان

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 3 ساعت میباشد .
آش دوغ همدان را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع