مواد لازم برای درست کردن لواشک کیوی :
- کیوی:2 کیلو گرم
- شکر :به اندازه نیاز
دستور تهیه لواشک کیوی:
کیوی را پوست بکنید و به صورت ریز خرد کنید .سپس آن را در ظرفی ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا کیوی آب بندازد و با همان آبش کم کم نرم و پخته شود.
ملس شدن مزه لواشک کیوی
در حین پخت به اندازه دلخواه میتوانید به کیوی ها شکر اضافه کنید تا مزه ملسی به لواشک بدهید.
ترش شدن مزه لواشک کیوی
کسانی که مزه ترش لواشک را دوست دارند میتوانند اصلا به کیوی شکر اضافه نکند.
وقتی آب کیوی کاملا تبخیر شد و کیوی پخت ، آن را با گوشت کوب له کنید.
کف یک سینی را با نایلکس بپوشانید و کیوی له شده را روی سینی پهن کنید و اجازه دهید تا مایه لواشک خشک شود .
خشک کردن لواشک کیوی
برای خشک کردن لواشک میتوانید از دستگاه میوه خشک کن ، شوفاژ ، رادیاتور و یا فر هم استفاده کنید به این شکل که فر را روشن کنید و بعد از اینکه گرم شد آن را خاموش کنید و سینی لواشک را داخل آن قرار دهید.
این کار را چند بار انجام دهید تا لواشک در اثر گرمای غیر مستقیم فر خشک شود و نسوزد.حتی برای خشک کردن لواشک میتوانید از حرارت خیلی پایین بخاری هم استفاده کنید.
لواشک را پس از خشک کردن به اندازه های دلخواه ببرید و مصرف کنید.
نکات تکمیلی در مورد لواشک کیوی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
لواشک کیوی را می توانید در وعده میان وعده - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .