مواد لازم برای بز قورمه
- گوشت ماهیچه 500 گرم
- سیب زمینی پخته شده 250 گرم
- نخود و لوبیا سفید از هر کدام 100 گرم
- پیاز 150 گرم
- سیر یک حبه
- کشک ساییده شده 250 گرم
- زعفران آب کرده یک قاشق سوپخوری
- نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
- سیر و پیاز داغ و مغز گردو به میزان لازم
طرز تهیه بز قورمه
گوشت، نخود، لوبیا، زردچوبه، پیاز و سیر کوبیده را با حدود دو و نیم لیوان آب مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید سپس حرارت را کم کرده تا مواد پخته شوند.
پس از پخته شدن مواد، سیب زمینی را اضافه و آنها را با گوشت کوب کاملا نرم کنید. کشک، زعفران، نمک و فلفل را به مواد افزوده و در ظرف مورد نظر کشیده و روی آن را با سیر و پیاز داغ، زعفران و گردو تزئین کرده و سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد بز قورمه
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت میباشد .
بز قورمه را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .