بیسکویت خرمایی
بیسکویت خرمایی از انواع بیسکویت ها و کلوچه هایی می باشد که طرفداران زیادی دارد این بیسکویت هم سالم و هم مفید می باشدو شما می توانید به راحتی این بیسکویت را در خانه تهیه کنید.
طرز تهیه این بیسکویت را در بخش آشپزی پلاس وی بخوانید.
مواد لازم بیسکویت خرمایی
مواد لازم | میزان لازم |
آرد | 400 گرم |
کره | 400 گرم |
تخم مرغ | 4 عدد |
شیر خشک | 200 گرم |
پودر قند | 250 گرم |
رنده پوست لیمو | 1/2 قاشق چایخوری |
وانیل | 1/2 قاشق چایخوری |
خرما | 150 گرم |
طرز تهیه بیسکویت خرمایی
مرحله اول :
ابتدا کره را در یک ظرف مناسب بریزید و با کمک همزن برقی آن را هم بزنید.
مرحله دوم :
پودر قند را نیز الک کنید و به کره اضافه کنید. دوباره شروع به هم زدن بکنید تا یک مخلوط کرم مانند به شما بدهد.
مرحله سوم :
پوست یک عدد لیمو را به اندازه نصف قاشق چایخوری رنده کنید و به همراه وانیل به مواد بالا اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله چهارم :
تخم مرغ ها را نیز تک تک به مواد اضافه کرده و هم بزنید.
مرحله پنجم :
بکینگ پودر٬ آرد٬ شیر خشک را الک کنید و به موادتان اضافه کنید.هم بزنید تا کاملا یک مواتد منسجم به شما بدهد.
مرحله ششم :
خمیر را در یک کیسه قرار دهید و حدود یک ساعت بگذارید تا در مکان خنکی باقی بماند.
مرحله هفتم :
پس از یک ساعت خمیر را به آرامی ورز دهید سپس آن را صاف کنید.
مرحله هشتم :
هسته خرما ها را خارج کنید و آن را له کنید.
مرحله نهم :
مقدار نصف خمیر را جدا کنید روی سطحی صاف کنید و خرما ها را روی آن بچینید . سپس لایه دیگر خمیر را روی آن بگذارید تا دو لا شود.
مرحله دهم :
خمیر با کمک یک چاقو مربع مربع برش بزنید و شیار های نازکی روی آن ایجاد کنید و درون سینی فر بچینید.
مرحله یازدهم :
سینی را درون فر گرم شده با دمای 175 درجه قرار دهید و اجازه دهیدتا حدود 35 دقیقه بپزد.