طرز تهیه تخم مرغ آب پز خانگی:
تخم مرغ آب پز یک صبحانه عالی و حتی یک شام فوری می باشد که می توانید آن را به صورت تخم مرغ آب پز عسلی و سفت تهیه کنید پس همراه ما باشید تا دستور تهیه تخم مرغ آب پز حرفه ای خانگی را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم تخم مرغ آب پز:
- تخم مرغ :به مقدار لازم
- نمک :به مقدار لازم
طرز تهیه تخم مرغ آب پز:
مرحله اول
ابتدا به تعداد مناسب تخم مرغ برداشته و به آرامی آنها را شسته و به خوبی تمیز کنید و سپس بررسی کنید که تخم مرغ ترک و شکستگی نداشته باشد و سپس آنها را درون قابلمه ای مناسب قرار داده و تا سطح ارتفاع تخم مرغ آب درون قابلمه بریزید.
مرحله دوم
سپس شعله ای با حرارت ملایم را روشن کرده و قابلمه را روی آن قرار داده و مقداری نمک درون آن ریخته و درب قابلمه را می گذاریم.
مرحله سوم
برای داشتن تخم مرغ آب پز عسلی معمولا بین 6 الی 7 دقیقه زمان لازم داریم و همچنین برای اینکه تخم مرغ آب پز سفت داشته باشیم بین 10 الی 12 دقیقه زمان لازم است و اگر تخم مرغ را در فاصله بین این دو زمان(7 الی 10 دقیقه) خارج کنید تخم مرغ آب پز نیم عسلی تهیه کرده اید.
نکات تهیه تخم مرغ آب پز:
- از تخم مرغ های خیلی تازه برای تهیه تخم مرغ آب پز استفاده نکنید چون پوست آنها نازک است و به سختی جدا می شود.
- برای اینکه تخم مرغ آب پز پوستش به راحتی جدا شود آن را بعد از پخت مدتی درون آب سرد قرار دهید.
- اگر تخم مرغ آب پز اضافی ماند باید آن را با پوست در یخچال نگهداری کنید.
- پوست تخم مرغ را از انتهای بزرگتر آن شروع به جدا کردن کنید تا به راحتی پوستش جدا شود.
نکات تکمیلی در مورد تخم مرغ آب پز
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 3دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 7دقیقه میباشد .
تخم مرغ آب پز را می توانید در وعده صبحانه - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .